ASAYİŞ - 10 Haziran 2021 Perşembe 11:08

Kadınların sokak ortasında saç saça baş başa kavgası kamerada

A
A
A
Kadınların sokak ortasında saç saça baş başa kavgası kamerada

İstanbul Bahçelievler’de iki kadın sokak ortasında saç saça baş başa kavga etti. Çevrede bulunan vatandaşlar kadınları ayırmak için uzun süre uğraştı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

İstanbul Bahçelievler Yenibosna’da iki kadın sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü. Kadınlardan biri diğerini saçından tutarak yere yatırdı. Kadınlar sokak ortasında bir anda saç saça baş başa kavgaya tutuştu. Kadınlar, yanlarında bulunan yakınları ve çevredeki vatandaşların uzun süren uğraşları sonucu ayrıldı. Yaşanan o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Kadınların sokak ortasında saç saça baş başa kavgası kamerada

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Konya’da sanatçıların köyünde baharın gelişini coşkuyla karşıladılar Konya’nın Hüyük ilçesinde sanatçılara ait kerpiç evlerin bulunduğu Sonsuz Şükran Köyü’nde baharın gelişi “Hıdırellez” coşkuyla karşılandı. Çavuş Mahallesi’ndeki yerleşim merkezinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen köy sakinleri ve davetliler müzik eşliğinde oynayıp eğlenerek vakit geçirirken, gökyüzünde uçurtmalar uçuruldu, ilgi çeken yarışmalar gerçekleştirildi, gül bahçesindeki fidanlara kurdelalar bağlanarak dilekler tutuldu. Katılımcılara kazanda pişirilen yöre lezzetlerinden “mürdük aşı” da ikram edildi. Köy sakinlerinden film yapımcısı ve yönetmen Atalay Taşdiken, etkinlikte yaptığı konuşmada katılım gösteren herkese teşekkür etti. Taşdiken, “Çavuş Köyü bizim köyümüz. Biz de oraya aitiz. Çavuş köyüne aitiz, kendimizi hep öyle hissettik. Sağ olsunlar Çavuş köylüleri buraya her zaman sahiplendiler. Bundan dolayı her zaman mutluyuz. Köyümüzde yaptığımız etkinliklerle ilgili son 3-4 senedir hem pandemiden hem de arzu edilmeyen nedenlerden etkinliklerimizle ilgili inkitalar oldu. İnşallah bu yazdan itibaren yerel yönetimimizin, devletimizin de desteğiyle, katkılarıyla tekrar Sonsuz Şükran Köyü’nü eski, kendine yaraşır etkinliklerle dolu bir hale getireceğiz. Sizi de her zaman bizim yanımızda destek olarak görmekten mutluyuz” şeklinde sözlere yer verdi. “Şükran köyü, Hüyük’ün Türkiye’deki turizm ve tanıtım yüzüdür” Etkinliğe katılan Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer de konuşmasında, “Böyle bir güzelliği bize yaşattıkları, ilçemize kazandırdıkları için, Mehmet ve Atalay beye çok teşekkür ediyorum. Bizim Sonsuz Şükran Köyü, hem Çavuş’un hem de Hüyük ilçesinin Türkiye’deki yüzüdür, turizm yüzüdür, turizm tanıtımıdır” dedi. “Birbirimize desteğiz” Çavuş Mahallesi Muhtarı Ali Kovancı da Sonsuz Şükran Köyü’nde düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Biz Şükran Köyünü çok seviyoruz. Köyde yaşayan misafirlerimizi çok seviyoruz. Her zaman birbirimize desteğiz, Allah razı olsun onlardan, böyle bir yeri kurdukları için ” ifadelerine yer verdi.