MHP - 06 Mayıs 2015 Çarşamba 13:00

Kadir Koçdemir'den Mudanya ilçesine ziyaret

A
A
A
Kadir Koçdemir'den Mudanya ilçesine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayı Dr. Kadir Koçdemir, seçim çalışmaları kapsamında Mudanya'nın Akköy ve İpekyayla Mahallesi'ni ziyaret etti.

 

İlk ziyaretini Akköy Mahallesi'ne gerçekleştiren Koçdemir'e, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Dr. Kadir Koçdemir, burada yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesinin diğer partilerle arasındaki en önemli farkın, "Yerli ve milli" olduğunu belirtti. 

İktidar partisinin yapay başkanlık sistemi ile netice almaya çalıştığını ifade eden Koçdemir, "Kastettikleri başkanlık değil, belediye başkanlık sistemidir. Çünkü tek bildikleri o dur. Devletmiş, milletmiş, devlet adamlığıymış bunlardan haberleri yoktur. Kurtuluş Savaşı'nda bile parlamanter sistemden ayrılmayan Türkiye ve Gazi Meclis buna izin vermeyecektir" diye konuştu.

"MHP'nin beyannamesi ayakları yere basan, gerçekçi bir programdır"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kadrolarının diğerlerine kıyasla daha ehil, daha emin ve halka çok daha yakın olduğunu dile getiren Kadir Koçdemir, şunları kaydetti:

"Ayakları yere basan, gerçekçi bir programdır. Tavrı nettir. Milliyetçi ve muhafazakar bir kucaklayıştır. 7 Haziran fırsattır ve milletimiz bu fırsatı çok iyi kullanacaktır. Bu vesileyle 8 Mayıs Cuma günü Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Gökdere Meydanı'nda düzenlenecek miting konuşmasına tüm Mudanya halkı davetlidir."

Konuşmasının ardından İpekyayla Mahallesi'ndeki vatandaşlarla biraraya gelen Dr. Kadir Koçdemir'e, MHP Bursa Milletvekili adayı Ali Hayri Ozan'da eşlik etti.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir