ÇEVRE - 22 Ocak 2022 Cumartesi 23:43

Kar etkisini arttırdı, ekipler çalışmalarını sürdürüyor

A
A
A
Kar etkisini arttırdı, ekipler çalışmalarını sürdürüyor

Zonguldak-Ankara yolunda kuvvetli kar yağışı ve sis nedeniyle görüş mesafesi düştü. Yoğun kar yağışına rağmen ekipler yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Zonguldak’ta özellikle yüksek kesimlerde etkili olan yoğun kar yağışı etkisini arttırarak devam ediyor. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Zonguldak-Ankara yolunda etkili oldu. Yoğun kar yağışı ve sis etkili olurken sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. Karayolları ekipleri yoğun kar yağışına rağmen kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Jandarma ve trafik ekipleri yollarda sürekli devriye atarak yolda kalan vatandaşlara destek oldu.

Sertaç Özdemir

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir merkezli “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşım yaparak operasyonlar hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, İzmir merkezli olarak Mersin ve Van’da gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında elebaşılığını Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu’nun yaptığı 2 ayrı suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda toplam 25 şüpheli yakalanırken 16 adet tabanca, 2 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 10 adet tüfek, çok sayıda fişek, tüfek kartuşu ve muhtelif miktarda uyuşturucuya ise el konuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İzmir merkezli Mersin ve Van’da düzenlenen operasyonlarda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, eğlence mekanlarını cebir ve tehdit kullanarak ele geçirmeye çalıştıkları, esnaflara ait işyerlerini kurşunladıkları, silahlı tehdit ile mağdur şahıslara zorla senet imzalattırdıkları, 3’üncü şahıslar adına para tahsilatı yaptıkları, silah ticareti yaptıkları, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.