ASAYİŞ - 10 Mayıs 2017 Çarşamba 07:38

Katil zanlısı eski koca bağ evine kaçarken yakalandı

A
A
A
Katil zanlısı eski koca bağ evine kaçarken yakalandı

Kahramanmaraş’ta eski karısının dini nikahlı kocasını öldüren katil zanlısı M.K bağ evine kaçarken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Eski karısının dini nikahlı eşini öldürüp sonra kaçan M.K polis ekiplerinin sıkı takibi sonucunda yakalandı.
Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Dulkadiroğlu İlçesi Namık Kemal Mahallesi 64. sokak üzerinde meydana gelen olayda.Yaz tatili için Kahramanmaraş'a gelen A.A ile dini nikahlı eşi Osman Özen, 35 LR 644 plakalı otomobille akrabalarını ziyaret için çıktığı Namık Kemal Mahallesi üzerinde eski kocası M.K ile karşılaştı. A.A ve Osman Özen arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.K. üzerinde bulunan bıçakla Osman Özen’i 3 yerinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri sonrası ağır yaralanan Osman Özen, kaldırıldığı Necip Fazıl Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan eski koca M.K. polisinin sıkı takibi sonucunda Ahir dağı caddesi üzerinde yapılan incelemelerde bağ evine kaçmak isterken yakalandı.
Katil zanlısı M.K’ emniyetteki işlemlerinin ardından Necip Fazıl Şehir Hastanesi ek binasında sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlı kontrollerin ardından Adliyeye sevk edildi. 

Çağrı Solak
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TFF. 3. Lig’de play-off oynamaya hak kazanan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü tebrik etti. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bugün tamamlanan son hafta mücadelelerinde, deplasmanda karşılaştığı Hacettepe 1945’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Eskişehir ekibi bu skorla beraber topladığı 39 puanla ligi 6. sırada tamamladı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, yayınladığı bir mesajla futbolcuları, teknik ekibi, taraftarları ve emeği geçenleri kutladı. Fuat Erdal mesajında, "Türk yükseköğretimine birçok ilki kazandıran üniversitemiz, kuruluşundan itibaren eğitim, araştırma ve sanat alanında olduğu gibi spor alanında da ülkemize önemli katkılar sunmuştur. Üniversitemiz modern tesislerinde öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize çok çeşitli branşlarda düzenli spor yapma imkanı sunarak bugüne kadar farklı branşlarda 16.000’in üzerinde sporcu yetiştirmiş ve ne mutlu ki ülkemize 800’ün üzerinde de millî sporcu kazandırma başarısı göstermiştir. Buradan şunu ifade etmek isterim ki Anadolu Üniversitesi, sağlıklı bir yaşam için sporu yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilmiş, aktif bir spor kültürü oluşturabilmiş üniversiteler arasında en ön sıralarda yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl 3. Lig’e çıkan futbol takımımızın bir ilk sezonda play-offlara kalma başarısı göstermesi bizleri çok mutlu etti. Tüm taraftarlarımızı, sporcularımızı, teknik ekibimizi, kulüp yönetimimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Karşıyaka maçında takıma başarılar diliyorum" dedi.