ASAYİŞ - 21 Mart 2018 Çarşamba 07:28

Kayıp kadın emlakçı ve ortağının, polis tarafından vurulduğu ortaya çıktı

A
A
A
Kayıp kadın emlakçı ve ortağının, polis tarafından vurulduğu ortaya çıktı

Yalova’da ve Çanakkale’de emlakçılık yapan Güler Kalaycı sırra kadem bastı. Ailesinin, 5 gündür haber alamadığı kadın emlakçı ve arkadaşının 15 gün önce bir polis memuru tarafından silahla vurulduğu, emlakçı ve arkadaşının hafif yaralandığı ortaya çıktı.

Yalova’da ve Çanakkale’de emlak işiyle uğraşan 48 yaşındaki Gülay Kalaycı, 5 gün önce 2 çocuğunu ablası Fatma Mehmetçik’e bıraktıktan sonra sırra kadem bastı. Bir daha kendisinden haber alınamayan kadının hayatından endişe eden ablası, savcılığa kayıp başvurusunda bulundu. Emlakçı kadının telefonuna ulaşılamadığı dile getiriliyor.

Öte yandan, Kalaycı ve ortağı olduğu iddia edilen M.B.A. isimli bir kişinin Biga ilçesinde bir polis tarafından ayaklarından vurulduğu, hafif şekilde yaralanan 2 ortağın hastanedeki tedavilerinin ardından ortalıktan kayboldukları belirtildi.

Kalaycı ve M.B.A. isimli ortağının sahibi oldukları gayrimenkul şirketi adına Yalova'da görevli polis memuru L.A.'dan 6 milyon 800 bin lira aldıkları, polis meslektaşları ve yakın akrabalarından kârlı bir iş diyerek para toplayan polis memuru L.A.'nın dolandırıldığını düşünerek, Biga'ya gelip Güler Kalaycı'yı ayak parmağından, ortağı olan M.B.A.'yı da dizinden vurduğu, hafif yaralanan Kalaycı'nın polise gidip tehdit mesajları aldığını belirtmesinin ardından Yalova'daki kız kardeşinin yanına gittiği belirtildi. Olayı gerçekleştiren polisin gözaltına alındığı, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan, dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Güler Kalaycı hakkında Yalova Adliyesinde herhangi bir dolandırıcılık başvurusu bulunmazken, Yalova Emniyet Müdürlüğüne de müracaatın bulunmadığı belirtildi.  

Utku Yaşar Cüce

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Abdullah Avcı: “Kupayı 10. kez müzemize götürmek istiyoruz” Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ulaşılabilir olarak koydukları hedeflerden bir tanesini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kupayı 10. kez müzemize götürmek istiyoruz” dedi. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 4-0 galip ayrılarak adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Sezonun en önemli maçlarından bir tanesi. Bu sezonun içerisinde bizim gibi takımların inişlerin-çıkışların olduğu sezonu yaşıyoruz. Ulaşılabilir koyduğumuz hedef lig üçüncülüğü ve Türkiye Kupası’nda final oynamaktı. Bu hedeflerden bir tanesini kazandık. Trabzonspor bu ülkenin en güçlü şehri ve takımlarından bir tanesidir. Kupayı 10. kez müzemize götürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. “Umarım tüm kupaları kazanmak nasip olur” Karagümrük karşılaşmasının ikinci yarısında topa sahip olmanın önemine vurgu yapan deneyimli teknik adam, “Oyun olarak Karagümrük ile 4. maçımızı oynuyoruz. İlk yarıda 0-0 biterken planladığımız oyunu, yapacağımız baskıları bazen geç bazen yanlış yönlendirmeler yaptık. Devre arası konu, baskıyı şu şekilde yapacağımız üzerineydi. İlk maçtaki avantajlı skor olsa da kazanmak istiyorduk. Golü bulduktan sonra sevindirici tarafı, oyuna sahip olmak bu disipline devam etmek son derece önemliydi. Bugün itibarıyla baktığımızda son derece mutluyuz, teknik adamlık kariyerimde 3. finalim olacak. Trabzonspor tarihinde tüm kupaları almış bir isim Ahmet Suat Özyazıcı. Umarım bana da tüm kupaları kazanmak nasip olur” şeklinde konuştu. Galibiyeti bordo-mavili taraftarlara armağan eden Avcı, “Trabzonspor taraftarının nasıl bir oyun istediklerini biliyorum. Onlara da teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.