GÜNDEM - 08 Ekim 2019 Salı 11:12

Kıbrıs otelleri nasıl tercih edilmeli?

A
A
A
Kıbrıs otelleri nasıl tercih edilmeli?

Tatildukkani.com adresinde verilen hizmette hem hafta sonu hem de hafta içi hizmet almak mümkün.

Sitede kültür turları, doğa turları, bireysel, ailece veya gruplar halinde tatil rezervasyonları sağlanabiliyor. Düzenlenmiş olan hem ülke içi hem de ülke dışı turlar hakkında tüm bilgiler verilir.

Ulaşım dahil veya hariç düzenlenen turlarda tercih tamamen misafirlerin kararına bağlıdır. Ana ekranda kampanyalı tur ve oteller ile avantajlı seçeneklere yer verilmiştir. Özellikle siteye giriş yapmış olduğunuz güne ait fırsatlar büyük puntolar ile belirginleştirilmiştir. 

Ayrıca düzenlenen tüm konaklamalı ve konaklamasız organizasyonların fiyatlarına nelerin dahil olduğu veya olmadığı da ayrı ayrı belirtilir. Bunların dışında firma hizmet verdiği bölge ve şehirleri ayrı ayrı listelerken kampanyalı ve avantajlı hizmetlerini de aynı şekilde gruplandırdığı için arama yapmak ve sonuca ulaşmak daha kolaydır.

Sitenin Hizmetleri

Tatile karar vermeden önce Tatildukkani.com adresi mutlaka incelenmelidir.
Çünkü:
• 444 10 31 Nolu telefondan
Hafta İçi: 08:30 - 22:00
Cumartesi:08:30 - 22:00
Pazar: 10:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet verilir.
• 2- Uçak-Otobüs-Gemi ulaşımı kullanılarak hizmet verilir. Ulaşım tercihi misafire aittir.
• 3- Yurt içi ve yurt dışı turlar (kültür, doğa, bireysel, grup veya aile olarak) düzenlenir.
• 4- Misafirler için konaklanacak otel ve diğer hizmetler ile görüşülerek hiçbir aksamaya izin verilmez.
• 5- Avantajlı konaklamalar veya programlar ile güne özel imkanlar ana ekranda duyurulur.
 • 6- Konaklamaların başlama ve bitiş tarihlerine uygun olarak ulaşımdan en kolay ve en fazla şekilde fayda sağlanabilmesi için tüm özen gösterilir.

• 7- Ulaşım için tercih edilen araçlarda misafirlerin tüm konforu göz önünde bulundurulur.• 8- Aileler için çocuk dostu oteller ve aile odaları olan otellere öncelik verilir.

• 9- Konaklama yapılacak otellerin seçiminde hijyen, konfor ve tüm gerekliliklere dikkat edilir.

• 10- Misafirlerimizin nasıl bir tatil istediklerini analiz ederek onların en mutlu olacakları doğru otellere yönlendirilir.

• 11- Hem yurt içi hem de yurt dışı konaklama ve turlarda en iyi fiyat garantisini sunar.

• 12- Tatil ihtiyacınız ve tatile gitme fikriniz oluştuğunda ilk ziyaret etmeniz gereken site Tatildukkani.com olmalıdır.

Bu sitede en güvenilir fiyat aralığını bulabilirsiniz. Ayrıca misafirlere uygun olan tatil tarihleri için gidilebilecek olan mevsimsel ve ekonomik olarak en güzel bölge ve oteller hakkında profesyonel yönlendirme yapılır.
Misafirlerin beklentilerine en yakın olan tatili geçirmeleri için tüm ekip büyük çaba gösterir. Tüm ekip donanımlı ve bölge hakkında bilgili insanlardan oluşur. Misafirlere verilen hizmet otelde veya turda da devam eder. Çocuklu aileler, genç çiftler, orta yaş üstü misafirler beklentilerine uygun olan en ekonomik ve en konforlu bölge ve otellere yönlendirilir.

Kıbrıs Otelleri Nasıl Tercih Edilmeli?

Sitede misafirlerin beklenti ve tercihleri doğrultusunda yönlendirildikleri bölgelerden biri de Kıbrıs’tır. Kıbrıs otelleri ulaşım olarak uçaklı ve uçaksız olarak misafirlerin tercihine bağlı olarak sitede yer alır.
Denize sıfır, 12 yaş ücretsiz, balayı, ekonomik ve sanatçılı olarak detaylandırılan Balayı Otelleri tamamen misafirlerin beklentileri doğrultusunda yönlendirilen otellerdir. Ayrıca Kıbrıs bölgesi için kültür turları da düzenlenir. Kıbrıs'ta verilen hizmet bölge bölge listelenmiş. Misafirler tercih etmiş oldukları ulaşım ile yolculuğa başladıktan sonra Kıbrıs’ta tüm danışma ve yardım tatildukkani.com çalışanları tarafından verilir.

Kayak Otelleri Nasıl Tercih Edilmeli?

Kayak az sayıda insanın tercih ettiği bir tatil tazı olmasına rağmen tatildukkani.com sitesinde oldukça fazla sayıda hizmet veren otel alternatifi bulunur. Ayrıca günü birlik turlar şeklin de kayak otelleri hizmetinden faydalanılır. Misafirlerin dinlenme, yeme içme ve şayet tercih ederlerse konaklama hizmetleri Termal Oteller içinde karşılanır. Site çalışanları kayak alanlarında bulunan eğitmenler veya kayak hocaları ile olan irtibat konusunda da misafirlere destek verir.

Yurtdışı Turları Nasıl Tercih Edilmeli?

Yurtdışı turları tamamen kişisel tercihlerin ön plana çıktığı turlar olup kişilerin beklentilerine en yakın hizmeti almaları hedeflenir. tatildukkani.com adresinde yer alan yurtdışı turları için anlaşmaya varılan oteller tamamen işinde deneyimli otellerdir. Otellerde görev yapan personelden, temizlik detayları ve hatta yemek listesine kadar tüm detaylar tatildukkani.com çalışanları tarafından onay aldıktan sonra misafirler yönlendirilmeye başlar.

tatildukkani.com Neden Tercih Etmeliyim?

Site tamamen deneyimli, sabırlı, güler yüzlü ve özverili bir ekipten oluşur. Misafirlerin tüm beklentileri sıkı bir süzgeçten geçirilerek bölge ve otel yönlendirilir. Misafirlerin mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmeleri hedeflenir. Otel anlaşmalarında hijyen vazgeçilmez kuraldır. Ayrıca kültür turlarında merkeze yakın oteller, denize sıfır oteller alternatif olarak zengindir. 

Kullanılan malzemeler ve ulaşım için tercih edilen araçlar konforludur. Her şey misafirlere en iyi hizmeti verebilmek için sıkı sıkı denetlenir. Ayrıca tabi ki ekonomik avantajlar da göz ardı edilmez. Erken rezervasyon, erken ödeme gibi birçok seçenekte en avantajlı fiyatları bulabilirsiniz. Verilen en avantajlı fiyatlar ile dört mevsim tatilinizi gönül rahatlığı ile programlayabilirsiniz. Misafirlerinin mutluluğunu hedefleyen Tatildukkani.com’da  ulaşımdan barınmaya konaklamadan beslenmeye tüm detaylar için profesyonel bir ekip vardır.

Tatil İçin Zaman Yok

Tatil tüm insanlar için gerekli olan bir kavramdır ve tatildukkani.com sitesi size bu imkanı verir. Fiyatı ve imkanları ile olabilecek en mükemmel veya mükemmele yakın fırsatlar burada yer alır. Bir günlük turlar dahi bulunan sitede bir haftalık lezzeti alabileceğiniz detayların düşünülmüş olduğu bu sitede her misafir mutlu olarak tatilini noktalar. Zamanı bile misafirleri için sıkıştıran site Tatildukkani.com'dur.

Tatil İçin Uygun Zaman Ne Zamandır?

Sitemiz 4 mevsim 24 saat hizmet veren ve misafirleri için en uygun zaman da tatil planlayan sitedir. İhtiyaç duyduğunuz her mevsim gün ve saatte siz misafirlerimiz için oldukça avantajlı paketleri bulmak mümkün. Hem avantajlı, hem ödemesi ertelemeli, hem konforlu, hem hijyen hem de ücret iade garantili hizmet verilir. Yeter ki dinlenme zamanı gelmiş olsun.

Tatilin Farkı Nedir?

Hesaplı ve kontrollü dilenme herkese iyi gelir. Tatildukkani.com sitesinde dört mevsime uygun en ekonomik ve konforlu olanaklar ile misafirler kendilerini özel hisseder. Ayların yorgunluğunu, işin stresini aileniz veya arkadaşlarınız ile huzur ve neşe içerisinde atabilmeniz için her türlü konfor tatildukkani.com sitesinin deneyimli kadrosu tarafından düşünülmüştür. Sadece karar verip bavulları alıp gelmek gerekiyor.

Tüm yurt içi ve yurt dışı turları, konaklamalar, sanatçılı, denize sıfır veya balayı gibi detaylar sitede verilmiş olup bunların dışında bölge olarak da sınıflandırmalar sitenin ana sayfasında yapılmıştır. Bu detaylandırmada son dakika otelleri veya turlarda göze çarpacak şekilde verilerek faydalanmak isteyen misafirlerin beğenisine sunulur.

Misafirler için tüm detaylar titizlikle elemeden geçirilerek en doğru tercihlere yönlendirmeler yapılarak misafir mutluluğu hedeflenir. Böylece büyük aileler oluşarak her tatil planında yeniden bir araya gelinir. Güven, anlayış, güler yüz ile inşa edilen bu ortamda hem misafirler rahat ettirilir. 

Donanımlı, tecrübeli bir ekip ile hizmet veren Tatildukkani.com sitesinde telefon ile hizmet verildiği gibi ofislerde de misafirler ağırlanarak görüşmeler yapılır ve en doğru tercihi yapabilmek için beklentiler görüşülür. Misafirlerin bir sonraki tatil planlarında yeniden görüşebilmek ve daha geniş bir aile olabilmek yegane hedeftir. 

 Kaynak: tatildükkanı.com

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda” Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangınla ilgili olarak “Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda. Allah’tan yangın can kaybına yol açmadı, herhangi bir kaza ve sıkıntıya yol açmadan yangını söndüreceğiz” dedi. Kahramanmaraş’ta ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikadaki alanda incelemede bulunan Başkan Görgel, yetkililerden bilgi alıp fabrika sahiplerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangının büyük bir bölümünün kontrol altına alındığını ifade eden Başkan Görgel, “Burası büyük bir mobilya fabrikası, bize gelen ihbarın ardından kısa sürede gelip yangını söndürmeye çalışıyoruz. Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda. Kimyasal maddelerin de olduğu için yangının söndürmek kolay değil. Gerçekten arkadaşlarımız büyük bir özveri ile çalışıyor. Biraz önce kum ocağı atölyemizde kaza meydana geldi, bir kardeşimiz canımız vefat etti. Ne yazık ki zor bir gece geçiriyoruz. Allah’tan yangın can kaybına yol açmadı, herhangi bir kaza ve sıkıntıya yol açmadan yangını söndüreceğiz” dedi. Başkan Görgel, yangın söndürme çalışmalarına itfaiye daire başkanlığının ekiplerinin yanı sıra orman bölge ve emniyet teşkilatının da destek verdiğini ifade etti.
İstanbul Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem başlatıldı Türk-Alman Üniversitesi Akademisyeni ve Akşam Gazetesi yazarı Tacettin Kutay’ın 6 yaşındaki kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadın hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama-Hakaret" suçlarından adli işlem başlatıldı. Kutay, olaya ilişkin sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaparak şunları kaydetti: “6 yaşındaki kızım Fulya ile Göztepe’de yürüyorduk. İlahi söylemek istedi ve ’Ey aşıkı dildade’ okumaya başladı. ’Lailahe illallah Muhammedurrasulullah’ derken videodaki kadın yanımızdan geçiyordu. Durdu ve Fulya’ya ’Bunları size nerede öğretiyorlar anaokulunda mı?’ diye sordu. ’Ben öğretiyorum’ dedim. ’El kadar çocukların beynini bu saçmalıklarla yıkıyorsunuz. Ben üniversite hocasıyım, siz ne cahil insanlarsınız’ dedi. Bu gemi azıya almışlık, şuursuzluk sokak ortasında altı yaşında çocukları sözlü taciz etmeye kadar vardı. Varın gerisini siz hesap edin.” Edinilen bilgilere göre, Kutay’ın polisi araması üzerine M.G. (73) isimli şüpheli işlemler için karakola götürülürken her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Emekli hemşire olduğu öğrenilen M.G. hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama- Hakaret" suçlarından, Kutay hakkında ise "Hakaret" suçundan adli işlem başlatıldı. Dosyaları ikmalen adliyeye gönderilen şahıslar adli makamlarca karakoldan serbest bırakıldı.
Bursa “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ile Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-32” operasyonunda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 27 kişi, kıskıvrak yakalandı. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da düzenlenen “Mahzen-32” operasyonları ile elebaşılığını cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi Hakkı Saral’ın yaptığı suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin, Bursa merkez ve İnegöl’de vadeli araç alım satım faaliyetlerinde bulunarak vatandaşlardan silah zoruyla yüksek miktarlarda para tahsilatı yaptıkları tespit edildi. Bunun yani sıra Bursa’ya il dışından getirdikleri yaşları 17 ile 25 arasında tetikçiler vasıtasıyla para vermeyi kabul etmeyen kişilere ve bu kişilerin iş yerlerine yönelik silahlı saldırı düzenledikleri öğrenildi. Sıkı takibin ardından çete çökertildi Bursa’ya farklı illerden gelerek vadeli araç alımı yapanların adreslerini tespit ettikleri ve bu kişileri hürriyetlerinden yoksun bırakarak darp ettikleri, araç alım satımı nedeniyle kişiler arasında meydana gelen alacak-verecek konularına müdahil oldukları ve sözde mahkemeler kurarak haksız menfaat sağladıkları, silahla ölüm tehdidinde bulundukları kişilerin iş yerlerine ve araçlarına zorla el koydukları ve bu malları örgüt üyelerinin üzerine geçirdikleri, silah ve tehdit zoru ile el konulan araçları hediye adı altında örgütün elebaşına verdikleri ve suç faaliyetleri esnasında, güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıda bulundukları tespit edildi. Operasyon için düğmeye basan polis, çeteyi çökertti. Operasyonlarda çetenin elebaşını Hakkı Saral’ın da arasında bulunduğu organize suç örgütü üyesi 27 şüpheli yapılan operasyon ile kıskıvrak yakalandı. Operasyonlar sonucu 10 iş yeri ile 34 evde yapılan aramalarda 16 adet tabanca, 56 milyon 434 bin TL değerinde 53 adet çek ve senet, bin 272 adet farklı çaplarda fişek, 430 bin 400 TL nakit para, 123 bin 800 dolar, 20 bin 800 euro ve 2 tane lüks araç ele geçirildi. İnegöl’de çetenin faaliyetlerini başlatan kişinin ise 41 yaşındaki iş kadını D.T. olduğu öğrenildi. Çetenin elebaşının da aralarında bulunduğu 27 kişi adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece 27 şüphelinin tamamı tutuklanıp cezaevine gönderildi.