ASAYİŞ - 23 Nisan 2010 Cuma 12:50

Korkunç cinayet aydınlatıldı

A
A
A
Korkunç cinayet aydınlatıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde gece alkol aldıktan sonra aracını hatalı park edip aracında sızan sürücü, polis tarafından uyandırılamayınca, aracı ile birlikte otoparka çekildi.

Alanya Atatürk Caddesi'nde bulunan özel bir banka önünde hatalı park halindeki 07 NMC 05 plakalı otomobilin içinde bir kişinin uyuduğunu gören vatandaşların haber vermesi üzerine polis olay yerine geldi. Aracı çekmek için gelen polis ekipleri otomobil içerisinde uyuyan 38 yaşındaki Ramazan Kayış'ı uyandırmak istedi ancak başarılı olamadı.

ARAÇ ÇEKİCİYE YÜKLENDİ

Uyandırılamayan sürücünün de içinde olduğu araç çekiciye yükleyen trafik ekipleri tarafından Cikcilli Beldesi'nde bulunan emniyet müdürlüğüne ait otoparka çekti. Çekiciden indirilen aracın kapısı açan polis şahsı uzun uğraşlar sonundan uyandırarak kimlik sorgulaması yaptı.

HATALI PARK VE ÇEKİCİ ÜCRETİ ÖDEDİ

Alkollü olduğu için direksiyon başına geçmediği öğrenilen Ramazan Kayış (38) otoparka çekilen aracı için hatalı park ve çekici ücreti ödedikten sonra aracını teslim aldı. Sürücü suçunun sadece aracında uyumak olduğunu söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir