TEKNOLOJİ - 24 Mayıs 2022 Salı 14:27

lifebox çekilişinin talihlileri belli oldu

A
A
A
lifebox çekilişinin talihlileri belli oldu

Turkcell’in kişisel bulut depolama hizmeti lifebox uygulaması tarafından PhotoPick özelliğinin kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen çekiliş kampanyasının talihlileri belli oldu.

Kişisel bulut depolama servisi lifebox tarafından düzenlenen çekiliş kampanyasının kazananları belli oldu. 01.11.2021-01.02.2022 tarihleri arasında Türkiye genelinde lifebox uygulamasında yer alan PhotoPick özelliğinin kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen çekilişe yaklaşık 410 bin katılım sağlandı. Yapılan açıklamaya göre, araba kazanan talihli Balıkesir’den Süleyman Kızılkurt olurken; Vespa kazanan talihliler ise Ankara’dan Ayten Terzi, Mersin'den Mehmet Kemal Doğan ve İstanbul’dan Mustafa Kadıoğlu oldu. Anahtar teslimleri, lifebox direktörü Sezer Yeşiltaş tarafından gerçekleştirildi.

PhotoPick en çok beğeni alabilecek fotoğrafı analiz ediyor
Verilen bilgiye göre kişisel bulut depolama servisi, Türkiye’den doğarak dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarına güvenli ve sadeleştirilmiş bir bulut deneyimi sunuyor. Uygulama, PhotoPick özelliğiyle sosyal medyada en çok beğeni alabilecek fotoğraf analizi yapıyor. Bu özellik, sosyal medyada yapılacak paylaşımlar konusunda tavsiyeler vererek daha aktif bir sosyal medya deneyimi vadediyor. PhotoPick ile uygulamaya yüklenilen fotoğraflar puanlanıyor ve hangi fotoğrafın daha fazla etkileşim oluşturabileceğine dair öneri alınıyor. Böylelikle otomatik yedekleme, yüz ve obje tanıma ve fotoğrafları akıllı albümlere göre klasörleme gibi özellikleriyle kullanıcılarına daha iyi bir depolama deneyimi sunan kişisel bulut depolama servisi, kullanıcılarını hangi fotoğrafı paylaşacağının kararsızlığından da kurtarıyor.

Bir sonraki çekiliş kampanyası, haziran ayında kişisel bulut depolama servisinin Instagram sayfasından duyurulacak ve talihlilere sürpriz hediyeler verilecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Stanimir Stoilov: "Avrupa hedefimizin peşinden koşmaya devam etmeliyiz" Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Antalyaspor maçının ardından, "En önemlisi tüm Göztepe ailesi olarak hep beraber olmamız ve son maçımıza kadar bu birlikteliğimizle hayalimizin, Avrupa hedefimizin peşinden koşmaya devam etmemizdir. Beraber olursak bunu kesinlikle başaracağımıza inanıyorum" dedi. Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Göztepe, sahasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını ve takımın duygusal olarak yeniden toparlandığını vurgulayan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Hızlı bir şekilde ilk golün ardından ikinci golü bulduk. Sonrasında yakaladığımız başka gol pozisyonları da oldu. Maçın ikinci yarısına aynı tempoyla başladık ve pozisyonlar bulmaya devam ettik. Oyunun bu bölümünde üçüncü golü de bulmamız gerekiyordu ancak çok fazla fırsat kaçırdık. Son on dakikada rakibimizin yakaladığı pozisyonlar da var. Bizim adımıza iyi bir maç olduğunu düşünüyorum; çünkü son maçlarda oyuncularım duygusal anlamda eksik kalmışlardı. Bugün ise bu duygularımız geri geldi. Her zaman bu duygularla ve hırsla oynamamız gerekiyor. Bu yüzden, maçın geneline baktığımızda kazanmayı kesinlikle hak ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. "Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın ya da Trabzonspor’un kazanmasını umuyorum" Takım içindeki birlikteliğin ve sahaya yansıtılan mücadelenin önemine dikkat çeken Stoilov, "En önemlisi tüm Göztepe ailesi olarak hep beraber olmamız ve son maçımıza kadar bu birlikteliğimizle hayalimizin, Avrupa hedefimizin peşinden koşmaya devam etmemizdir. Beraber olursak bunu kesinlikle başaracağımıza inanıyorum. Maçtan önce bazı sıkıntılarımız vardı ama forma giyen oyuncular bu sıkıntıları sahada çözdüler. Oyuna sonradan girip katkı sağlamak zordur ama bugün oynayan herkes her şeyini verdi. Göztepe’nin kazanması için bütün oyuncular önemli bir mücadele sergiledi ve bu durumdan oldukça tatmin oldum. Bence en önemli şey, bugünkü yüksek enerjimizi ve hırsımızı ligin sonuna kadar diğer maçlara da yansıtabilmemizdir. Son maçlarda uzatmalarda yediğimiz goller nedeniyle çok fazla puan ve zaman kaybettik; bu bizim adımıza çok üzücüydü ancak burada kaybettiklerimizin telafi edileceğini düşünüyorum. Bizim için en mühimi, sonuna kadar hep beraber mücadelemizi sürdürmemiz ve hayalimizin peşinden koşmamızdır. Ayrıca Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın ya da Trabzonspor’un kazanmasını umuyorum. Zaten onlar ligde de ön sıralarda bulunan takımlar, o yüzden bu durum açıkçası sürpriz değil" şeklinde konuştu.