- 17 Kasım 2008 Pazartesi 17:54

Liseli holiganlar

A
A
A
Liseli holiganlar

Ordu'da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Liselerarası Gençler Futbol Şampiyonası'nda ilçe birinciliği final maçında sahadaki futboldan çok tribündeki öğrencilerin yumurta savaşı dikkat çekti...

Fatsa Şehir Stadyumu'nda Fatsa Lisesi ile Endüstri Meslek ve Teknik Lise arasında oynanan final maçına her iki okul öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Okullarını desteklemek için tribündeki yerlerini alan öğrencilerin argo sözlü tezahüratları tepki topladı.

Maç sırasında hem birbirlerine hem de sahaya yumurta atan öğrencileri okul öğretmenleri ve idareciler güçlükle sakinleştirdi. Öğrencilerin birbirlerine yumurta atması nedeniyle şeref tribününün bazı yerleri de yumurta oldu. Tribün dışında öğrenciler arasında yaşanan kavga polislerin müdahalesiyle önlendi.

Fatsa Lisesi maçın başında 1-0 geriye düştüğü maçta önce beraberliği yakaladı ardından skoru 4-1'e getirerek farkı açtı. Ancak Endüstri Meslek ve Teknik Lise maçtan kopmayarak maçın son dakikalarında skoru 4-4 yaparak beraberliği sağladı.

Fatsa Lisesi maçın son saniyelerinde Oğuzhan'ın ayağından bulduğu golle maçı 5-4 kazanarak Fatsa 1'.si olarak Ordu elemelerine katılmayı hak etti.

MUHSİN YILMAZ - ORDU

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Stanimir Stoilov: “Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi” Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, 3-0 galip geldikleri Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Aslında uzun kutlamalar yaptık arkasından kısa bir antrenman yapıp hazırlandık. Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini göstermiş oldu” dedi. Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşan Göztepe, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, “İyi oynadığımızı düşünüyorum. 11’e 11 olan bölümde üstün taraf bizdik. Kırmızı karttan sonra Eyüp için işler zorlaştı. Çok mutluyum çünkü oyuncularım çok ciddi bir şekilde antrenman yaptılar maçtan önce. Maçta da ciddi oynayıp galip geldiler. Aslında uzun kutlamalar yaptık arkasından kısa bir antrenman yapıp hazırlandık. Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini göstermiş oldu. Aynı zamanda Eyüpspor’u tebrik ediyorum. Onlar da Süper Lig’e çıkmayı hak ettiler. Gerçekten çok iyi bir takım. Çok iyi bir şekilde hocaya sahipler. Onlara da Süper Lig’de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Bulgaristan’da Göztepe’nin şampiyonluk sonrası daha da popüler hale geleceğini belirten Bulgar çalıştırıcı, “Bence kesinlikle artacak. Çünkü futbolseverler benimle beraber Göztepe’yi yakından takip ediyorlar. Hem taraftarımızı hem stadımızı biliyorlar. Şu anda orada da çok fazla Göztepe taraftarı var diyebiliriz” dedi.