DÜNYADAN FUTBOL - 13 Aralık 2019 Cuma 14:56

Liverpool, Klopp'un sözleşmesini uzattı

A
A
A
Liverpool, Klopp'un sözleşmesini uzattı

Liverpool, Teknik Direktör Jürgen Klopp'un sözleşmesinin 2024 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Liverpool ile İngiltere Premier Ligi ikinci sırada tamamlayan, Şampiyonlar Ligi'nde ise şampiyonluğa ulaşan Liverpool'da Teknik Direktör Jürgen Klopp'un sözleşmesi uzatıldı. 2019-2020 sezonunda geride 16 haftada 15 galibiyet, 1 beraberlik alarak en takın rakibinin 8 puan önünde 46 puanla liderlik koltuğunda oturan Kırmızılar, deneyimli çalıştırıcı ile 2024 yılına kadar nikah tazeledi.

Yeni mukaveleye imza attıktan sonra açıklamalarda bulunan 52 yaşındaki teknik adam, "Kulübün gelişimini ve devam eden işbirliğini gördüğümde katkımın daha da artabileceğini düşünüyorum. İnsanlar sahadaki başarımızın gelişmesini tek bir ölçü olarak düşünüyor ama tek ölçü bu değil. Kulüp her yönüyle başarılı. Ayrılmayı hiç düşünmedim. Eğer başarılı olmasaydım tekrar imzalamayacaktım" dedi.

Uygar Aydın
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sergen Yalçın’dan 2 değişiklik Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, son oynadıkları RAMS Başakşehir müsabakasının 11’ine göre Göztepe karşısında 2 değişiklik yaptı. Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Sergen Yalçın, son oynadıkları RAMS Başakşehir maçının 11’ine göre 2 değişiklikle sahaya çıktı. Yalçın; Tiago Djalo ve El Bilal Toure’nin yerine Emirhan Topçu ile Wilfred Ndidi’ye şans verdi Beşiktaş’ın 11’i Beşiktaş, Başakşehir mücadelesine; Ersin Destanoğlu, Amir Murillo, Emmanuel Agbadou, Emirhan Topçu, Rıdvan Yılmaz, Kristjan Allani, Wilfred Ndidi, Vaclav Cerny, Orkun Kökçü, Junior Olaitan ve Hyeon-Gyu Oh 11’i ile sahaya çıktı. Yedeklerde ise Devis Vasquez, Milot Rashica, Salih Uçan, Cengiz Ünder, Felix Uduokhai, Kartal Kayra Yılmaz, Gökhan Sazdağı, Jota Silva, Yasin Özcan ve Mustafa Hekimoğlu bekledi. Siyah-beyazlılarda kadro dışı olan Necip Uysal, sakatlıkları bulunan El Bilal Toure ve Tiago Djalo’nun yanı sıra Taylan Bulut ile Devrim Şahin, maç kadrosunda yer almadı. Olaitan eski takımına karşı sahada Beşiktaş’ın, kış transfer döneminde Göztepe’den kadrosuna dahil ettiği Junior Olaitan, bu maçta eski takımına karşı 11’de sahada yer aldı. İzmir ekibi, 23 yaşındaki oyuncuyu sezon başında Fransa’nın Grenoble takımında transfer etmiş 6 ay sonra Beşiktaş’a satmıştı. Göztepe’de 17 maçta 2 gol kaydeden Beninli orta saha, 3 müsabakada formasını terlettiği yeni takımı adına golle tanışamadı.