ASAYİŞ - 04 Haziran 2018 Pazartesi 13:14

Lüks otomobilde sır ölüm!

A
A
A
Lüks otomobilde sır ölüm!

Ankara’da bir kişi, lüks otomobilinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Olay, Ankara’nın Mamak ilçesindeki Mutlu Mahallesi’nde bulunan EGO son durak civarında sabahın erken saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, EGO son durak civarında park halindeki 06 BN 0770 plakalı lüks aracında hareketsiz şekilde duran Ali isimli şahıs, çevredekilerin dikkatini çekti. Hareketsiz duran vatandaşın durumunu merak eden EGO otobüs şoförü araca yaklaştı ve Ali’nin kanlar içinde olduğunu gördü. EGO şoförü durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ise kanlar içinde arabada duran şahsın öldüğünü tespit etti. Yapılan ilk incelemeler sonucunda, Ali isimli şahsın başından silahla vurularak öldüğü belirlendi.

Olay yerine akın eden akrabaları sinir krizi geçirdi 

Olay yerine gelen savcı, sabahın erken saatlerinde aracında başından vurulmuş vaziyette ölü bulunan Ali’nin cesedi üzerinde incelemelerde bulundu. O sırada ölen şahsın yakınları olay yerine akın etti. Ali’nin annesinin ve yakınlarının sinir krizi geçirdiği ve gözyaşları içinde güçlükle ayakta durduğu görüldü. Yapılan incelemeler sonucunda cenaze, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis ise olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.  

Seyid Fatih Poyraz - Burak Altun
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Tunç: “Filistin’in BM üyeliğinin Konseyi’nde tekrar görüşülmesi özgür Filistin için önemli bir adımdır” Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, Filistin’in BM üyeliğinin Konseyi’nde tekrar görüşülmesi özgür Filistin için önemli bir adımdır” dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun Filistin’in BM’ye üyeliğinin tekrar görüşülmesini talep eden karar tasarısını kabul etmesinin ardından açıklama yaptı. Bakan Tunç, karar tasarısının özgür Filistin için önemli bir adım olduğunu değinerek, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, Filistin’in BM üyeliğinin BM Güvenlik Konseyi’nde tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin’e bazı ilave haklar tanınmasını talep eden karar tasarısını kabul etmesi özgür Filistin için önemli bir adımdır. Ülkemizin yanı sıra 80’e yakın ülkenin ortak sunucusu olduğu karar tasarısının 143 evet oyuyla kabulü, Birleşmiş Milletler üyesi ülkelerin 7 Ekim’den bu yana işgalci İsrail tarafından soykırıma uğrayan Filistin’e desteğini göstermesi açısından önemlidir. 1967 sınırları temelinde bağımsız Filistin devletinin varlığı kabul edilmelidir. Filistin halkı kendi ata yurtlarında, insan onuruna yakışır şekilde yaşamalıdır” ifadelerine yer verdi. İsrail’in saldırılarının son bulması gerektiğini belirten Bakan Tunç, “Gazze ve Refah bölgesinde çocuk, kadın, sivil demeden 35 bin Filistinliyi öldüren, 78 binden fazla Filistinliyi yaralayan İşgalci İsrail’e karşı uluslararası mekanizmalar artık gereğini vakit kaybetmeden yapmalıdır. İnsan haklarını yok sayan, uluslararası hukuku görmezden gelen, savaş suçu işleyen ve soykırım yapan İsrail’in saldırıları son bulmalıdır. İsrailli yetkililer Uluslararası Ceza Mahkemesi huzuruna çıkarılmalı, gereken ceza verilmelidir. İşgalci İsrail Devletinin Uluslararası Adalet Divanınınca verilen tedbir kararına uyması sağlanmalıdır. Türkiye olarak, Filistinli kardeşlerimizin haklı davalarında yanlarında olmaya, dünyada adaleti ve hakkaniyeti savunmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.