ASAYİŞ - 12 Eylül 2018 Çarşamba 23:37

Malatya'da 'tombala' operasyonu

A
A
A
Malatya'da 'tombala' operasyonu

Malatya'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda yasa dışı tombala oynadığı tespit edilen 42 şahsa toplam 10 bin 870 TL para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Saray Mahallesi Kavukçuoğlu sokakta bulunan iş hanlarında yasa dışı tombala oynatıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Bahse konu iş merkezine yapılan baskında içeride yasa dışı olarak tombala oynandığı tespit edilirken, masa üzerlerinde tombala oynama amaçlı çay pulları, 2 adet televizyon, 1 tombala makinası,1 adet kamera ve çok sayıda karta el konuldu.Tombala oynadığı tespit edilen 42 şahsa toplamda 10 bin 870 TL para cezası kesildi. 3 şahsa ise kumar oynamaktan adli işlem yapıldı.
Hasan Eryılmaz
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak TFF’ye, Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçına ilişkin inceleme çağrısı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan ve 90 dakika boyunca hiç şutun çekilmediği Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının incelemeye alınması gerektiğini söyleyerek, konunun takipçisi olacağını açıkladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz; TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu Etimesgut Stadı’nda oynanan Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçının hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırı bir şekilde tamamlandığına dikkat çekti. 90 boyunca iki takımın şut bile çekmediğini ve müsabakanın 0-0 bittiğinin altını çizen Yavuzyılmaz, her iki takımın uzlaşarak sahaya çıktığını savundu. Yavuzyılmaz, "2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor - Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır. Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor. Konunun takipçisi olacağım" ifadelerine yer verdi. Yaşanan tartışmalarda Ankaraspor’un play-off’u, Nazilli Belediyespor’un da ligde kalmayı garantilediği; bu durumun Zonguldak Kömürspor’un TFF 3. Lig’e düşmesine sebep olduğuna da dikkat çekildi.
İstanbul Eyüpsultan’da sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar sürdürülüyor Eyüpsultan Belediyesi sokak hayvanlarının sağlık sorunlarının çözüme kavuşturulması, bakım ve beslenme ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Beyaz Masa birimine vatandaşlardan gelen talepler değerlendirilirken, Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen de sahipsiz hayvanların sorunlarının çözüme kavuşturulması ve sağlıklı yaşam şartlarının oluşturulması adına yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Bir vatandaştan Beyaz Masa birimine “Eyüp Sultan Meydanı’nda kediler toplanıyor” şeklinde gelen talebin bizzat takipçisi olan Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniği’ne giderek yerinde incelemelerde bulundu. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özmen, “Eyüpsultan Meydanı’ndan ambulansımız ile klinik sevki için alınan yaralı kedimize dair hemşehrilerimizin endişeli mesajlarını aldım. Gün boyunca endişeye konu olan kedimiz de dahil olmak üzere 7 kedimizi belediyemizin ambulansı ile alarak kliniğimize ulaştırdık. Bizzat kliniğe giderek hem endişeye konu olan kedimizin durumunu hem de gün boyu kliniğe getirilen hasta ve yaralı kedilerimizin durumlarını yerinde inceledim” dedi. “Can dostumuzun tedavisine başlandı” Bahse konu kedinin alt çenesinde bir kırık ve enfeksiyon şüphesi tespit edildiğini, klinikte tedavisine başlandığını ifade eden Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, sözlerine şöyle devam etti: “Başlangıç tedavisinden sonra ameliyatı için Kemerburgaz’daki İBB Bakımevi’ne sevkini gerçekleştireceğiz. Can dostumuzun tüm tedavileri gerçekleştikten ve sağlığına kavuştuktan sonra doğal yaşam alanına dönecek. Yaralı ve hasta kedilerimizle ilgili belediyemize ulaşarak bilgi veren hemşehrilerimize dönüş sağlıyoruz ve tedavi süreci hakkında bilgi veriyoruz. Son olarak şehrimizi paylaştığımız can dostlarımıza karşı sorumluluk ve endişe hisseden değerli hemşehrilerime teşekkür ederim. Vicdanınız, vicdanımızdır.”