GÜNDEM - 03 Mart 2015 Salı 09:50

Minik Tuğsem'e iyi haber!

A
A
A
Minik Tuğsem'e iyi haber!

Erzurum’da 3 yaşındayken yüzünde çıkan sivilcenin yanlış tedavi uygulanmasının ardından yüzünde kitle oluşmasıyla tanınmayacak hale gelen minik Tuğsem’e, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak yardım eli uzattı.

İhlas Haber Ajansı’nın dün servis ettiği ”Minik Tuğsem’in Ailesi Yardım Bekliyor” başlıklı haberinin ardından yurt içinden ve yurt dışından minik Tuğsem için adeta yardım yağıyor. Haberin yerel ve ulusal basında geniş yer bulmasının ardından Tuğsem’in durumu kamuoyunda büyük yankı oluşturdu. Telefonlarla İHA’ya ve aileye ulaşarak Tuğsem’e yardım yapmak isteyen duyarlı vatandaşlar, adeta seferber oldu.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak da Minik Tuğsem’e sahip çıktı. Gerekli maddi desteğin sağlanacağını ifade eden Vali Ahmet Altıparmak, 5 yaşındaki Tuğsem’in tedavi sürecinin araştırma hastanesinde bir onkolog tarafından yakından takip edileceğini söyledi.

Öte yandan, minik Tuğsem’in ailesi yurt içinden ve yurt dışından birçok yardım telefonu aldı.

E.MEHMET YILMAZ 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.