ASAYİŞ - 29 Mayıs 2015 Cuma 01:25

Miting dönüşü feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

A
A
A
Miting dönüşü feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Malatya’daki AK Parti mitingi sonrası Hekimhan ilçesine giden motosikletli iki arkadaşa minibüs çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti mitingine katılmak üzere Hekimhan ilçesinden Malatya’ya gelen Öztürk Yıldırım (29) ve Selçuk Özel miting sonrası ilçeye dönmek için yola çıktılar. İddiaya göre arka far lambası yanmayan motosiklete yine AK Parti mitinginden dönen bir minibüs ilçe yolunda hızla arkadan çarptı. Kaza anında motosiklet arkasında bulunan Öztürk Özel olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Selçuk Özel ise ağır yaralandı.

Olay yerine gelen ambulans ile yaralı motosiklet sürücüsü, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken jandarma olay yerinde inceleme başlattı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesi devam ederken, olay yerinde nöbetçi savcılığın incelemesinin ardından Yıldırım’ın cenazesi otopsi işlemleri için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BÜLENT ÇOBAN

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Başkan Ünlü’den gece denetimi Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son durağı Kapalı Çarşı oldu. Gece yarısı Kapalı Çarşı’ya giden Ünlü, sıkıntıları yerinde inceledi. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ziyaretçi kabullerinin yanı sıra inceleme ve denetim için mahalle ziyaretlerine de devam ediyor. Gününün büyük bir kısmını dışarıda geçirmeye çalışan Ünlü, gece geç saatlere kadar denetimler gerçekleştiriyor. Başkan Ünlü 7 Mayıs Salı günü akşama doğru denetimler gerçekleştirdi. Birim amirlerinin de hazır bulunduğu ilk ziyaret tarihi Kaleiçi bölgesi oldu. Kale sokaklarını gezen ve yapılması gerekenlerle ilgili denetimlerde bulunan Ünlü, “Marmaris’in kalbi sayılan, ilçemizin geçmişine tanıklık eden bu güzel sokakların birer cazibe merkezi haline gelmesi için yapılacak iyileştirme çalışmalarıyla ilgili değerlendirmeler yaptık. Söz verdiğimiz gibi, Marmaris’imizin her noktasında diğer kurumlarla da ortak hareket ederek gereken tüm çalışmaları yapacak, ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi. Başkan Acar Ünlü ve beraberindekiler daha sonra Marmaris Otogarı’na geçti. Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle birlikte Marmaris Otogarı’nda incelemelerde bulunan Ünlü, esnaf ve yolcularla görüştü. Başkan Ünlü, yaşanan aksaklıkların ve sorunların giderilmesi için iki belediyenin en kısa sürede ortak çalışma yapacağını dile getirdi. Ünlü’nün üçüncü durağı ise Armutalan ve Camiavlu Mahalleleri oldu. İlçenin nüfus açısından en yoğun mahalleleri arasında yer alan iki mahallede esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Ünlü, mahallelerin sorunlarıyla ilgili ilk ağızdan bilgiler aldı; ilk etapta yapabilecekler konusunda bilgiler verdi. Gece geç saatlere kadar denetimlerine devam eden Başkan Ünlü’nün son noktası Kapalı Çarşı oldu. Esnafla görüşen Ünlü, “Birkaç hafta önce gündüz ziyaret ettiğimiz Kapalı Çarşı’da bu kez gece geç saatlerde denetimler gerçekleştirip, esnafımızla da görüşerek sorunları yerinde gördük. Kapalı Çarşı’ya çok önem veriyoruz. Her zaman esnafımızın yanında olacak; burayı ilçe ekonomisine ve nitelikli turizme katkı sağlayan bir yer haline getirmek için tüm gayretimizle çalışacağız” ifadelerini kullandı.