BASKETBOL - 03 Şubat 2012 Cuma 19:07

Montgomery Tarsus'ta

A
A
A
Montgomery Tarsus'ta

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Tarsus Belediyespor WNBA takımlarından Connecticut Sun formasını giyen Birleşik Amerikalı oyun kurucu Renee Montgomery'i kadrosuna kattı.

ERSOY YALÇIN
MERSİN

Oyun kurucu pozisyonunda oynayan Renee Montgomery, bu sezon Györ'le Eurolegue'de 16.0 sayı, 2.7 ribaund, 2.7 asist ortalaması tutturmuş, geçen sezon ise Vilnius formasıyla 17.6 sayı, 3.1 ribaund, 3.9 asist ortalaması yakalamıştı. 20 yaş Altı Amerika Milli Takımı'nda da oynayan Montgomery 26 yaşında ve 1.70 boyunda. Montgomery 2009 yılında Minnesota Lynx tarafından draft edilmişti.

Montgomery ile takımı güçlendiklerini belirten Tarsus Belediyespor Kulübü As Başkanı Hikmet Avşar, şansız dönemin artık geride kaldığını söyledi. Birleşik Amerikalı sporcu Tarsus'a gelerek antrenmanlara başladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Bilecik’te elektrik kesintisi Ramazan sofralarını kararttı: Köylüler mum ışığında iftar yaptı Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yaşanan elektrik kesintisi, köylüleri Ramazan ayında iftarlarını mum ışığında açmak zorunda bıraktı. Pazaryeri ilçesine bağlı Dereköy, Bozcaarmut, Esemen, Sarnıç, Arpadere ve Gümüşdere köyleri başta olmak üzere ilçeye bağlı birçok köyde öğle saatlerinden itibaren elektrikler kesildi. Kesintinin arıza kaynaklı olduğu ve giderilemediği öğrenildi. "2026 yılında böyle bir durum yaşanması kabul edilemez" Vatandaşlar, iftar hazırlıklarını elektriksiz ortamda yapmak zorunda kaldı. Özellikle yaşlılar ve çocukların bulunduğu evlerde büyük sıkıntı yaşandı. İftardan sonra ise köylüler, telefonlarının ışığından ve mum ışığından yararlanmak zorunda kaldıklarını belirterek, "2026 yılında böyle bir durum yaşanması kabul edilemez" dedi. Son günlerde bölgede sık sık elektrik kesintileri yaşandığını belirten köylüler, duruma tepki gösterdi. Yetkililer, Pazaryeri ilçesinde 3, 5, 7, 11, 12 ve 14 Mart tarihlerinde planlı kesintiler yapıldığını hatırlattı. Ancak arıza kaynaklı yeni kesintinin iftar saatine denk gelmesi köylülerin sabrını taşırdı. "Ramazan ayında iftarımızı mum ışığında açmak zorunda kaldık" "Ramazan ayında iftarımızı mum ışığında açmak zorunda kaldık" diyen köylüler, yaşanan mağduriyetin bir an önce giderilmesini ve benzer sorunların tekrar yaşanmaması için kalıcı çözüm üretilmesini talep ediyor.