POLİTİKA - 29 Mayıs 2015 Cuma 01:16

Müezzinoğlu'ndan miting gibi seçim bürosu açılışı

A
A
A
Müezzinoğlu'ndan miting gibi seçim bürosu açılışı

Sağlık Bakanı Doktor Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da açılışına katıldığı seçim bürosunda yüzlerce partili tarafından coşkuyla karşılandı.

Bursa ziyareti kapsamında Yavuzselim'de mahalle ziyareti yapan Müezzinoğlu, ardından Yavuzselim Mahallesi'nde, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Yüksel Yeni'nin seçim bürosunun açılışa katıldı.

Yüzlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılanan Müezzinoğlu, alanı dolduran vatandaşlara seslendi. Her zaman milletle birlikte yürüdüklerini belirten Müezzinoğlu, '' Türkiye'de her şeyin eskisi gibi olmasını isteyenler, AK Parti döneminde de 'Bunları da hizaya getiririz ' zannettiler. Getiremessiniz, biz bu milletle yürüyoruz. Milletimize karşı mütevaziyiz, merhametliyiz, milletle beraber, millet düşmanlarına karşı mertiz ve dimdik ayaktayız. AK Parti, milletin kovanını dolduruyor. Şimdi gördüler kovanda bal petekleri var. Bu bal petekleri, milletin petekleri, onu yedirmeyiz. Onlar, arkadan organize edenlere bu petekleri peşkeş çekmek istiyorlar ama yağma yok. 'Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyen bir Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, AK Parti kadroları var. Milletin hakkını asla namerde yedirmeyiz. Bu millete çok yanlışlar, zulümler yaptınız. İmarsızlığa, kaçağa, yanlışlığa hep beraber karşı çıkacağız ama yanlışlığı cezalandırırken de insanlara, yaşlıya, hastaya, çocuğa, aileye zulmederek bunu yapmayacağız. Biz bu millete sevdalıyız, ay yıldızlı bayrağa aşığız ve onu çok daha güçlü dalgalandırma görevimiz var. Bir şeye ihtiyacımız var, birbirimizi daha çok sevmeye. Birileri dedikodu, fitne ve fesat üretecek, kuyu kazacak, tuzak kuracak ama biz birbirimize kenetlenerek, o kazdıkları kuyulara onları bırakacağız. Millet adına geleceğe hep beraber yürüyeceğiz. AK Parti kurulduğundan beri milletin huzuruna 9 defa gittik, bu 10'uncusu. 9 defa 9-0 ama ders almak yok. '' diye konuştu.

Müezzinoğlu, daha sonra Beşevler Mahallesi'ndeki Kuba Cami önünde vatandaşlarla bir araya geldi.

BERKTUĞ ÖNCÜ 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.