MAGAZİN - 12 Şubat 2018 Pazartesi 11:43

Naomi Campbell, Nusr-Et’in müdavimleri arasında

A
A
A
Naomi Campbell, Nusr-Et’in müdavimleri arasında

Moda sahnesinin en ikonik süper modellerinden biri olan Naomi Campbell, Nusr-Et’in müdavimleri arasına girdi.

Tuz serpme hareketini imzası haline getirerek fenomen olan Nusret Gökçe, restoran zincirinin yeni mekanı Nusr-Et Steakhouse New York’ta son olarak Naomi Campbell’i ağırladı. Son günlerde New York Sağlık Departmanının çıplak elleriyle yemek yaptığı gerekçesiyle Nusret'e soruşturma açması sıcaklığını korurken 90'lı yılların efsane isimlerinden 47 yaşındaki Naomi Campbell’in beklenmedik ziyareti adeta destek niteliğinde oldu.
Cumartesi akşamı bir arkadaşıyla Nusr-Et Steakhouse New York’a gelen Naomi Campbell’in ‘Ottoman Steak’ siparişi verdiği öğrenildi. 

Candemir Sarı
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Minik eller ormanlar için seferber oldu Muğla geneline olduğu gibi Marmaris’te de yaklaşan yangın sezonu öncesinde ’Orman Benim’ projesi kapsamında çevre etkinliği yapıldı. Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü öncülüğünde, Şehit Ahmet Benler İlkokulu öğrencileri ile birlikte Adaağzı’nda bulunan Kazım Koyuncu Hatıra Ormanı’nda çevre temizliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında yol kenarları ve ormanlık alanlarda yangın riski oluşturabilecek atıklar tek tek toplandı. Öğrenciler, ormancılar ve orman şefleri el ele vererek doğayı temizlerken, alanlardan cam şişeler, yemek artıkları, kartonlar, peçeteler ve çeşitli atıklar çıkarıldı. Toplanan çöpler arasında özellikle yangına sebebiyet verebilecek materyallerin bulunması dikkat çekti. Etkinliğe, Marmaris Orman İşletme Müdürü Gökhan Şahin, Marmaris Milli Parklar Müdürü Halil Şahin, BAKUT Arama Kurtarma ve AFAD destek ekibi, Şehit Ahmet Benler İlkokulu öğrencileri, Orman İşletme şefleri ve ormancıları katılım sağladı. Marmaris Orman İşletme Müdürü Gökhan Şahin çocuklara birlikte çöpleri toplayarak ormanların korunmasının önemini anlatarak, "Ormanlar hepimize ait. Bu güzel doğayı korumak ve temiz tutmak bizim sorumluluğumuz. Doğaya çöp atmamalı, atanları da uyarmalıyız" dedi. Ayrıca çöp toplamaya gelen ve bu bilince ortak olan miniklere Orman işletme müdürlüğü içinde uçurtma ve satranç olan hediyeler takdim etti. Hem çevre bilinci oluşturmak hem de yaz ayları öncesinde yangın riskine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, minik öğrencilerin duyarlılığı takdir topladı. Yetkililer, orman yangınlarının büyük bölümünün insan kaynaklı olduğuna dikkat çekerek vatandaşları daha dikkatli olmaya davet etti.