GENEL - 10 Haziran 2009 Çarşamba 14:58

Nihat Kahveci Türkiye'de

A
A
A
Nihat Kahveci Türkiye'de

Türkiye A Milli Futbol Takımı kaptanlarından Nihat Kahveci tatil için Kuşadası’na geldi.

ZAFER HACISALİHOĞLU/AYDIN

Adı Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Villareal’li milli oyuncu transferi değil, tatili düşündüğünü belirtti.

Tatil için Kuşadası’na gelen ve Pamucak mevkiindeki Apua Fantasy Apuapark-Hotel’de kalan ünlü futbolcu Nihat Kahcevi, hakkında çıkan transfer söylentileri nedeniyle transferiyle ilgili konuşmak istemediğini söyledi. Gün boyu su parkında çılgınca eğlenen Nihat Kahcevi, hedefinin transfer konuşmak değil, iyi bir tatil geçirmek olduğunu söyledi.

Daum’un kendisini istediğini ve Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönündeki haberlerin kendisi dışında geliştiğini kaydeden milli futbolcu, “ Ben Villareal’in oyuncusuyum. Avrupa Şampiyonası’nda geçirdiğim sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kaldım. Bu nedenle bu sezonun geri kalan bölümünde takımıma gerektiği gibi faydalı olamadım. Hedefim iyi bir tatilin ardından çalışmalara başlamak ve önümüzdeki sezon arzuladığım seviyeye ulaşmak. Talip olunmak ve istenmek güzel bir şey. Bundan gurur duyuyorum. Ancak, şu anda transfer konuşmak istemiyorum” dedi.

Kuşadası tatili sırasında bol bol yüzen ve hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Nihat Kahveci, ayrıca Milli Takımın kalan maçlarda başarılı olacağını ve kesinlikle Dünya Kupası’na katılacağını sözlerine ekledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir