EKONOMİ - 23 Kasım 2020 Pazartesi 12:49

Nuhoğlu İnşaat, Yeni Konut Projesiyle İzmir’de

A
A
A
Nuhoğlu İnşaat, Yeni Konut Projesiyle İzmir’de

Sektörde 30 yılı aşkın tecrübesiyle hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli işlere imza atan, modern insanlar için mutlu ve ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturan Nuhoğlu İnşaat, yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Bugüne kadar 3.000.000 m2’lik inşaatı başarıyla hayata geçirmiş olan şirket; Yenitepe Kadıköy, İstanbul Akvaryum, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Bayrampaşa Şehir Parkı, Bursa Hayvanat Bahçesi gibi önemli projelerde imzası bulunuyor.

Aralık ayında teslimlerin başlayacağı, Nuhoğlu İnşaat’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası güvenceli projesi Yenitepe İzmir ile Türkiye’nin en sevilen şehirlerinden İzmir, artık çok daha güzel bir yer haline geliyor!

Yenitepe İzmir’de Her İhtiyaca Uygun Modern Daireler Satışta!
Yenitepe İzmir’de, git gide artan talep üzerine sınırlı sayıdaki bahçe kullanımlı dairelerin satışı başladı. 20 blokta toplam 1.533 konut ve 25 ticari alanın yer alacağı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutların boyutları 65 m2 – 165 m2 arasında değişiklik gösteriyor. Modern mimarinin en şık örnekleri arasında yer alan daireler; estetik, kullanışlılık ve üst düzey konforu bir araya getirerek yeni sahiplerine oldukça keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Tüm konutların balkonlu olduğu Yenitepe İzmir’de ilk etap daire teslimlerinin aralık ayında başlaması bekleniyor.

Yenitepe İzmir’de küçük – büyük herkesin ilgisini çekecek renkli bir sosyal yaşamın gelişmesi için de her detay düşünüldü. Sosyal alanları, alışveriş mağazaları, spor sahaları, farklı boyutlarda yüzme havuzları ve çok daha fazlası ile Yenitepe İzmir, bir konut projesinden çıkıp adeta başlı başına bir şehre dönüşürken, kârlı bir yatırım yapmak isteyenler için de oldukça çekici bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.

Diğer Nuhoğlu İnşaat Konut Projeleri
Nuhoğlu İnşaat’ın ayrıcalıklarla dolu modern ve keyifli yaşam alanlarını hayata geçirdiği tek projesi Yenitepe İzmir değil. Yenitepe Kadıköy, Marinera Çeşme ve Küçükkuyuport şirketin öne çıkan diğer projeleri arasında yer alıyor. Nuhoğlu İnşaat’ın konut projeleri ve eğitim, sağlık ve altyapı alanlarında hayata geçirdiği diğer projeler hakkında da bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.nuhogluinsaat.com.tr/ 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; hava sıcaklıklarının Marmara ve Kuzey Ege’de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise önceleri güneyli, öğle saatlerinden itibaren batı bölgelerden başlamak üzere zamanla kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu ile Doğu Akdeniz ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney, güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 kilometre/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 25 İstanbul: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19 İzmir: Parçalı bulutlu, kuzey çevreleri yer yer çok bulutlu 25 Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 25 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 Diyarbakır: Az bulutlu 30