DİĞER SPORLAR - 06 Aralık 2021 Pazartesi 15:10

Off-road tutkunları nefes kesti

A
A
A
Off-road tutkunları nefes kesti

Edirne’de bir araya gelen off-road tutkunlarının çamurla mücadelesi adeta nefes kesti.

Edirne’ye bağlı Musabeyli köyünde bulunan mesire alanında yağmur sularının birikmesini ve yağış sonrası oluşan çamuru fırsat bilen off-road tutkunlarının doğayla mücadelesi mücadelesi nefes kesti. Off-road araçlarının çamurla mücadelesini heyecanla izleyen vatandaşlar o anları cep telefonlarına kaydettiler.

Off-road tutkunları nefes kesti

Off-road tutkunu Günkut Arda, büyük bir keyifle bu sporu yaptıklarını belirterek, “Çok zorlayacak arazimiz yok aslında ama zorlanmak güzel. Zorlandığımız zamanlar da oluyor, arabalarımızın kırıldığı, bozulduğu zamanlar da oluyor. Genel olarak keyifli” dedi.

Off-road tutkunları nefes kesti

“Bence herkes off-road zevkini tatmalı”
Arif Sönmez, herkesin off-road zevkini yaşaması gerektiğini ifade etti. Sönmez, AFAD gönüllüsü olduklarını vurgulayarak, “8-10 araçlık bir off-road grubumuz var. Hafta sonlarını değerlendiriyoruz, aynı zamanda AFAD gönüllüsü olarak elimizden geldiğince yardım ediyoruz. Araçlarımız gördüğünüz gibi yapılı ve araziye uyum sağlıyor. AFAD’tan gelen çağrılarla gönüllü olarak biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sadece spor dendiğinde koşma, atlamak değil bu da bir doğa sporu. Önemli olan doğaya zarar vermemektir. Ülke genelinde bakıldığında off-road araçları yapısı itibariyle biraz dışlanıyor gibi. Ama aldığımız zevk bence tadılmalı, tavsiye ederim” dedi.

Off-road tutkunları nefes kesti

Boş zamanlarında off-road yaptıklarını dile getiren Yuşa Gümülcine de bu sporu büyük bir keyif ve heyecanla yaptıklarını söyledi.

Mehmet Basmacı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.