ASAYİŞ - 24 Ekim 2014 Cuma 08:57

'Ölümden korkan namerttir' dedi kurşunu yedi

A
A
A
'Ölümden korkan namerttir' dedi kurşunu yedi

Adana’nın Kozan ilçesinde genç bir kız evinin önünde silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Genç kızın sosyal paylaşım sitesinden vurulmadan kısa bir süre önce “Ölümden korkan namerttir”yazısını paylaştığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Tavşantepe Mahallesi Yusuf Halaçoğlu Bulvarı 24 Kasım evleri önünde 06 ELB 68 plakalı otomobilinden inerek evine gitmek isterken, motosiklet ile yanına yaklaşan yüzleri maskeli iki kişi kurşun yağdırdı.Genç kız otomobilin yanında yere yığıldı. Genç kızın ayaklarında ve bacakları ile baldırında toplam beş kurşun isabet ettiği öğrenildi.

Olay yerine çağrılan ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan genç kadın buradaki tedavisinin ardından Adana Seyhan Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Polis kaçan yüzü maskeli kişileri bulmak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

EROL KARAOĞLAN 
ADANA 
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’de Siyeri-i Nebi coşkusu Kayseri’de Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması, 21 okulda gerçekleşti. Eğitim ve maneviyatın önemine vurgu yapmak amacıyla düzenlenen yarışma, öğrencilerin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i anlama ve anlatma becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Yarışma hakkında açıklamalarda bulunan AGD Kayseri Şube Başkanı Yusuf Şahin; öğrencilerin bu tür etkinliklerle manevi değerlere daha fazla önem vermelerinin sağlandığını belirtti. Şahin; "Siyer-i Nebi yarışması, gençlerimizin peygamberimizi daha yakından tanımalarını ve hayatını anlamalarını sağlamak amacıyla düzenleniyor. Bu tür etkinliklerle gençlerimizin manevi yönden gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu gibi etkinlikler gençler arasında manevi değerlere olan ilginin artmasına ve peygamberimizin hayatının daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlıyor. Biz de bu amaçla çalışmalarımızı genişleterek yapmaya özen gösteriyoruz. Bu sene de 21 okulda sınavı icra ettik. Gençlerin bu derecede ilgisi ile biz de heyecanlanıyoruz. Biz bu coşkuyu ile çalışmalarımızı da hızlandıracağız. Gençlerimizle faaliyetlerimiz aralıksız sürecek" dedi. Yarışmaya katılan öğrencilerin, Hz. Muhammed’in (s.a.v) hayatını ele alan kitaptan girdiği sınavda büyük bir heyecanla sınavı yaptıkları görüldü. Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verileceği açıklandı.