TEKNOLOJİ - 25 Temmuz 2019 Perşembe 13:00

Oyunseverler için; Excalibur G770 Ön Siparişte!

A
A
A
Oyunseverler için; Excalibur G770 Ön Siparişte!

Teknoloji markası Casper, oyun severler için çıkarttığı Excalibur serisindeki ürün gamını çeşitlendirmeye devam ederek ürün gamına yeni bir model daha ekledi. Sahip olduğu performans ve tasarımının yanı sıra kullanıcıya bilgisayarı üzerinde tam hakimiyet sunan Excalibur G770 ön siparişe sunuldu.

RGB klavyeye sahip en yeni modeli Excalibur G770; sahip olduğu gücü, tasarımı ve ulaşılabilir fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Turing mimarisine sahip GTX1650, yenilenmiş 3GB altyapıya sahip GTX1050 ekran kartları ve 9.nesil Intel Core i5 ve Intel Core i7 işlemci seçenekleri ile oyunculara dilediğini seçme ve ihtiyacı olan sistemi oluşturma imkanı sunuyor. 5.5mm inceliğe sahip ve ince çerçevesi olan yeni bilgisayar ile daha çok detaya ulaşılması hedefleniyor.

Konfigüratör ile Kendi G770’ini oluştur

Oyun severlere farklı deneyimler yaşatmayı amaçlayan Casper yeni bilgisayar ile donanımsal özellikleri üzerindeki kullanıcı beklentilerini rakiplerinden farklı bir noktaya taşımayı amaçlıyor. Casper Konfigüratör ile Excalibur G770, çeşitli ekran kartı ve işlemci seçenekleri ile birbirinden farklı performans seçeneklerini bir arada bulunduruyor. Üründe 6 çekirdekli Intel Core i7-9750H ve 4 çekirdekli Intel Core i5-9300H işlemcisi ile NVIDIA GeForce GTX1650 4GB GDDR5 ve GTX1050 3GB GDDR5 ekran kartı seçenekleri bir arada. Oyunseverler www.casper.com.tr sayfası üzerinden ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri konfigürasyonu oluşturup sipariş verebilecek.

Yeni oyun bilgisayarı pascal mimarisine sahip GTX1050 yüksek performansı ile önceki nesillere göre yüzde 30 daha yüksek performans sağlıyor. Ayrıca bilgisayarda oyun bilgisayarları için tasarlanan RGB klavye bulunuyor.

Oyun bilgisayarları arasında en çok tercih edilen 15.6’’ ekran boyutuna sahip bilgisayar, şık tasarımı ve hafifliği birlikte sunuyor. Oyuncuların her an ve her yerde oyun oynaması için geliştirilen bilgisayar, 5.5mm inceliğe sahip çerçevesi geniş açı sağlıyor. Tasarım anlamındaki iddiasını özel alaşımlı alüminyum ile güçlendiren G770 2kg ağırlığında. Yansıtmasız Anti-Glare teknolojisine sahip ekranı ile kullanıcıyı gölgelerden ve yansımalardan koruyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortaya çıktı Antalya’da kontrolden çıkıp su kanalına uçan otomobildeki sürücü, kanaldan yüzerek çıkıp olay yerinden kaçtı. Aracın yaklaşık 1 buçuk ay önce satışını yapıp devrinin henüz alınmadığını belirten ruhsat sahibi kadın ise olay yerine geldiğindeki ilk sözü, “Allah’tan içinde kimse yok” oldu. Kazanın görgü şahidi bir genç ise, “Sürücü çok paniklemişti, yüzerek kanaldan çıktı, ardından kaçtı” dedi. Kaza, saat 22.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Göksu Mahallesi’ndeki Nene Hatun Caddesi ile İbn-i Sinan Sokak kesişiminde meydana geldi. Henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 LUB 73 plakalı otomobilin önce kaldırıma çarpıp ardından su kanalına uçtuğunu görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, araçta yaptıkları kontrolde herhangi bir kişinin olmadığını tespit etti. Bunun üzerine görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, sürücünün araçtan çıktıktan sonra yüzerek kanaldan çıktığını ve ardından panikleyerek kaçtığını belirledi. Trafik polisinin araç plakasından yaptığı sorgulamada, aracın Gülfer Hanedar adına kayıtlı olduğu belirlendi. “Arabayı sattım, parasını aldım ama devrini almadı” Ekiplerin haber vermesiyle kaza yerine gelen Hanedar, aracı Halil isminde bir galerice yaklaşık 1 buçuk ay önce sattığını, parasını almasına rağmen karşı tarafın devrini henüz üzerine almadığını söyledi. Gazetecilere de açıklamada bulunan Hanedar, “Arabayı satmıştım, parasını aldım ancak devrini henüz üzerine almadı. Kaza olunca beni aradılar. Allah’tan içinde kimse yok, ona sevindik. Galericiye satmıştım. Onun sürüp sürmediği de belli değil, ulaşamıyorum da” diye konuştu. Kazayı görenlerden Musa Kont isimli genç ise “Araba aniden fren yaptı ve kanala uçtuktan sonra sürücü yüzerek çıktı. Adam çok panik yapıyordu, sakinleştirmeye çalıştık ama kaçtı gitti” dedi. Polis ekipleri sürücüyü bulmak için çalışma başlatırken, araç çekiciyle su kanalından çıkartılarak otoparka götürüldü.