SPOR - 25 Ağustos 2018 Cumartesi 14:40

ÖZET İZLE | Ankaragücü 2-2 Trabzonspor maç özeti ve golleri izle | Ankaragücü - Trabzon kaç kaç bitti?

A
A
A
ÖZET İZLE | Ankaragücü 2-2 Trabzonspor maç özeti ve golleri izle | Ankaragücü - Trabzon kaç kaç bitti?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. İşte Ankaragücü - Trabzonspor karşılaşmasının geniş özeti ve mücadelenin tüm detayları...

Ankaragücü - Trabzonspor karşılaşması... Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi.

Mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Trabzonspor'un golleri 28. dakikada Novak ve 81. dakikada Rodallega'dan geldi. Ankaragücü'nün gollerini ise 43. dakikada Faty ve 90. dakikada Mokhtar kaydetti.

ANKARAGÜCÜ - TRABZONSPOR KARŞILAŞMASININ GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

17. dakikada El Kabir'in şutunda top direğin dibinden dışarı çıktı.
19. dakikada Abdülkadir'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf'un şutunda kaleci Hopf topu güçlükle kornere çeldi.
28. dakikada Sosa'nın ön tarafa açtığı ortada Yusuf kafayla topu arka direğe aşırttı. Müsait pozisyonda bulunan Novak kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
43. dakikada Erdem pasında topla buluşan Faty gelişine vurduğu plase şutla topu ağlara gönderdi. 1-1 

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

50. dakikada Kenan'ın pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Mokhtar'ın şutunda topu Onur çeldi. Daha sonra yaşanan karambolde İlhan'ın vuruşunda meşin yuvarlak savunmaya çarparak kornere çıktı.
60. dakikada ceza sahasının hemen dışından Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta kaleci Hopf topu güçlükle kornere çeldi.
72. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Mokhtar'ın şutunda meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı çıktı.
80. dakikada Olcay'ın pasında penaltı noktası üzerinde Rodallega'nın gelişine vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-2
83. dakikada Nwakaeme'nin pasıyla ceza sahası içine giren Yusuf'un kaleci Hopf'la karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda Hopf meşin yuvarlağı kornere çeldi.
90+1. dakikada Erdem'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Kehinde'nin kafa vuruşunu kaleci Onur çeldi. Dönen topu Mokhtar filelere gönderdi. 2-2

Stat: Osmanlı
Hakemler: Mete Kalkavan xx, Ceyhun Sesigüzel xx, Esat Sancaktar xx
MKE Ankaragücü: Hopf xx, Yalçın Ayhan xx, Pinto xxx, El Kabir xxx (Patrice Heurtaux dk. 90+3 ?), Faty xx, Arif Morkaya xx (Kenan Özer dk. 46 xx), Erdem Özgenç xxx, İlhan Parlak xx (Kehinde dk. 84 ?), Bakary Kone xx, Mokhtar xxx, Mathieu Moulin xx
Yedekler: Korcan Çelikay, Sedat Ağçay, Mehmet Sak, Alihan Kubalas, Mahmut Akan, Cerci, Djedje
Teknik Direktör: İsmail Kartal
Trabzonspor: Onur xx, Toure xx, Pereira xxx, Novak xx, Hosseini xx, Sosa xxx (Batuhan Artarslan dk. 90 ?), Yusuf Yazıcı xx (Kucka dk. 84 ?), Abdülkadir Ömür xx (Nwakaeme dk. 73 x), Olcay Şahan xxx, Onazi xx, Rodallega xxx
Yedekler: Brown, Hüseyin Türkmen, Murat Akpınar, Abdulkadir Parmak, Semih Karadeniz, Ibanez, Uğurcan Çakır
Teknik Direktör: Ünal Karaman
Goller: Faty (dk. 43), Mokhtar (dk. 90+1) (MKE Ankaragücü), Novak (dk. 28), Rodallega (dk. 80) (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Kone, Moulin (MKE Ankaragücü), Abdülkadir, Kucka (Trabzonspor)  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Kula’da Atatürk Kır Koşusu düzenlendi Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen sportif faaliyetler çerçevesinde öğrencilere yönelik olarak Atatürk Kır Koşusu düzenlendi. 6 kategoride birçok öğrencinin yarıştığı koşuda öğrenciler birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen sportif faaliyetler çerçevesinde ilçedeki okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik Atatürk Kır Koşusu düzenlendi. Küçük kızlar ve erkekler, yıldız kızlar ve erkekler ile genç kızlar ve erkekler olarak 6 kategoride düzenlenen yarışlarda öğrenciler birincilik için mücadele etti. 800 metre koşuda küçük kızlar kategorisinde Rafet Üçelli Ortaokulu öğrencisi Fadime Yurt birinci, Rafet Üçelli Ortaokulu öğrencisi Rabia ikinci, 4 Eylül Ortaokulu öğrencisi Emane Helali üçüncü oldu. Genel puan değerlendirmesinde ise Rafet Üçelli Ortaokulu birinci, 4 Eylül Ortaokulu ikinci, Naci Hakkı Ulusoy Ortaokulu üçüncü oldu. Küçük erkeklerin bin metrelik koşusunda ise Rafet Üçelli Ortaokulu öğrencisi Umut Yurt birinci, Fatih Ortaokulu öğrencisi Ersin Ersevinç ikinci, 4 Eylül Ortaokulu öğrencisi Muhammed Göl üçüncü oldu. Genel puan değerlendirmesinde ise 4 Eylül Ortaokulu birinci, Fatih Ortaokulu ikinci, Rafet Ortaokulu üçüncü oldu. Yıldız ve genç öğrencilerin yarışlarında büyük bir mücadele sergilendi. Yıldız kızların bin metre koşusunda 4 Eylül Ortaokulu öğrencisi Nursena Arık birinci, 4 Eylül Ortaokulu öğrencisi Hayriye Dokuzlu ikinci, Fatih Ortaokulu öğrencisi Selma Şanlı üçüncü oldu. Genel değerlendirmede ise 4 Eylül Ortaokulu birinci, Mehmet ve Hüseyin Tosun Ortaokulu ikinci, Fatih Ortaokulu üçüncü oldu. Yıldız erkeklerin bin 200 metre koşusunda onlarca öğrenci kıyasıya mücadele ederken 4 Eylül Ortaokulu öğrencisi Sami Elali birinci, 4 Eylül Ortaokulu öğrencisi Burak Yıldırım ikinci, 4 Eylül Ortaokulu öğrencisi İslam Deleş üçüncü oldu. Günün son genel değerlendirmesinde ise 4 Eylül Ortaokulu birinci, Naci Hakkı Ulusoy Ortaokulu ikinci, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu üçüncü oldu. Genç kızların bin 200 metre koşusunda Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Cennet Karakoç birinci, Kula Spor Lisesi öğrencisi Azra Pezek ikinci, Kula Spor Lisesi öğrencisi Ceylin Yıldırım üçüncü olurken, genel değerlendirmede Kula Spor Lisesi birinci, Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi ikinci, Yunus Emre Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Genç erkeklerin bin 500 metre koşusunda ise Kula Spor Lisesi öğrencisi Abdullah Taş birinci, Kula Spor Lisesi öğrencisi Ayberk Kaya ikinci, Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yağız Efe üçüncü olurken, genel değerlendirmede Kula Spor Lisesi birinci, Selim Sabahat Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
İstanbul Mesa - Artaş - Kantur - Akdaş İş Ortaklığı’ndan açıklama Mesa-Artaş-Kantur-Akdaş İş Ortaklığı yapmış olduğu açıklamada İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’in proje kapsamında daire satın almasında herhangi bir anormalliğin olmadığını, fiyatların diğer müşterilere uygulanan fiyatlarla aynı olduğunu duyurdu. Akın Gürlek’in Tema İstanbul 2 isimli siteden İki yıl önceki almış olduğu taşınmazda piyasa fiyatlarından satışın yapıldığı belirtildi. Mesa - Artaş - Kantur - Akdaş İş Ortaklığı’ndan yapılan açıklamada, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Akın Gürlek, diğer tüm müşterilerimiz gibi projemizden bir adet daire satın almıştır. Kendisine uygulanan satış fiyatı, herhangi bir müşterimize uygulanan fiyatlardan farklı olmayıp, iki yıl önce geçerli olan satış fiyatları üzerinden işlem gerçekleştirilmiştir" denildi. Açıklamada, yaklaşık iki yıl önce, Tema İstanbul 2 Projesi’nden satışı yapılan bir taşınmaz hakkında kamuoyuna yönelik paylaşılan yanlış bilgilendirmeler nedeniyle doğru bilgilerin paylaşılması zaruretinin doğduğu belirtildi. Mesa - Artaş - Kantur - Akdaş İş Ortaklığının açıklamasında, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Akın Gürlek, diğer tüm müşterilerimiz gibi projemizden bir adet daire satın almıştır. Kendisine uygulanan satış fiyatı, herhangi bir müşterimize uygulanan fiyatlardan farklı olmayıp, iki yıl önce geçerli olan satış fiyatları üzerinden işlem gerçekleştirilmiştir. Bu konuyla ilgili yapılan açıklamalara karşılık olarak, bu hususları kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmek amacıyla paylaşmaktayız" ifadelerine yer verildi.
Diyarbakır MHP Sur teşkilatından Regaip Kandili ikramı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin ile MHP Sur Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İlçe Başkanı Serap Kaya, beraberlerindeki teşkilat üyeleriyle birlikte Regaip Kandili dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. MHP Sur teşkilatı, ilçede bulunan tarihi Hz. Süleyman Camisinde vatandaşlara kandil simidi, tulumba tatlısı ve limonata ikramında bulundu. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, vatandaşlarla yakından ilgilenen MHP heyeti, Regaip Kandilinin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı. MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin, manevi bereketin mevsimi olan üç ayların müjdecisi Regaip Kandilinin tüm İslam alemine mübarek olmasını, hayırlı ve uğurlu olmasını dilekleri ile sözlerine başladı. Erdin, "Sahabeler şehri Diyarbakır’da, Hz. Süleyman Camisinde bulunmaktayız. Bu vesileyle Mevlid-i Şerifimizi okuttuk ve vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Diyarbakır’dan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin de kandilini tebrik ediyorum. Onun evladı olmaktan onur ve şeref duyuyoruz. Diyarbakır sizinle gurur duyuyor. Kandil münasebetiyle Hz. Süleyman Camisinde, sahabeler şehri Diyarbakır’da tatlı, pasta ve çeşitli yiyecekler ikram ettik. Yüce Allah yapılan tüm hayırları kabul etsin, bizlerin ve İslam alemindeki herkesin hayrını kabul eylesin" dedi. Regaip Kandilinin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ettiğini aktaran Erdin, "Türkiye Cumhuriyetine huzur, barış, mutluluk ve yardımlaşma duygularının hâkim olduğu bir yeni yıl diliyoruz. Umudumuz, daha güzel ve daha iyi günler görmektir" diye konuştu.