GÜNDEM - 06 Ocak 2014 Pazartesi 20:45

Pehlivan başkandan güreşçilere plaket

A
A
A
Pehlivan başkandan güreşçilere plaket

Seydişehir ilçesine bağlı Kisecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver, Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi Müdürü Hıdır Yıldırım’a plaket verdi.

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Kisecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver, güreşe verdikleri desteklerden dolayı Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi Müdürü Hıdır Yıldırım’a plaket verdi.

Okul Müdürü Hıdır Yıldırım’ı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ergün Kıyak’ı plaketle onurlandıran Kisecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver ‘in yanı sıra ziyarete Kisecik Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Kapıcı, Belediye Encümeni Ali Coşkun ve Bekir Yılmaz katıldı.
Pehlivan Başkan Abdullah Ünver, yaptığı konuşmada, “Ata sporumuza önem verdiklerinden dolayı öncelikle Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi Müdürü Hıdır Yıldırım’a, Beden Öğretmeni Ergün Kıyak’a, okul personeline ve öğrencilerine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. Geçtiğimiz dönemlerde güreşte Seydişehir Kulübünden dünya çapında başarılar elde edildi. İlçemizde güreş sporunu yeniden canlandırmalarından bu spora önem vermelerinden dolayı tekrar tekrar şükranlarımı sunarım” dedi.

Okul Müdürü Hıdır Yıldırım da, “Okulumuzda iki yıldır ortak bir çalışma yürütüyoruz. Öğrencilerimizin bu spora olan merak ve Beden Öğretmeni Ergün Kıyak hocamızın gayretleri ile okulumuz bünyesine güreş odası kazandırdık. Çeşitli çalışmalarımızla ata sporumuz güreş sporu için 10 bin TL civarına para harcadık. Ama bu çalışmalarımız boşa gitmedi. Ergun Kıyak hocama ve öğrencilerimize bu başarılarından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ergün Kıyak ise, “Müsabakalara hazırlanmamızda bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Sayın Hıdır Yıldırım Beye çok teşekkür ederim. İki yıldır yaptığımız çalışmaların meyvesini almaya başladık. Girdiğimiz müsabakalarda toplamda 27 madalya kazanarak, takım birincilikleri, ikincilikleri ve üçüncülükleri elde ettik. Konya’da takip edilen bir kulüp olduk. Güreşle uğraşan öğrencilerimize Konya merkezindeki çeşitli takımlardan teklifler geliyor. Amacımız dünya çapında öğrenci yetiştirmektir. Geçmiş dönemlerde Kesecik Belediye Başkanımız Abdullah Ünver Bey’de beraber çalışma imkanı bulduk. Seydişehir’de ata sporumuz güreşin gelişmesine önemli katkıları oldu. Abdullah Ünver başkanıma ve ekibine de bu nezaketlerinden dolayı çok teşekkür erdim” şeklinde konuştu.

BURAK SAYLAM

Bunlar Da İlginizi Çekebilir