BASKETBOL - 29 Mayıs 2023 Pazartesi 10:43

Pınar Karşıyaka, Bursaspor deplasmanında

A
A
A
Pınar Karşıyaka, Bursaspor deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Pınar Karşıyaka, yarın Bursaspor’a konuk olacak.

Pınar Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci müsabakasında yarın saat 20.30’da Tofaş Spor Salonu’nda Bursaspor’a misafir olacak. Serinin ilk maçını Pınar Karşıyaka 91-83 kazanarak 1-0 öne geçmişti. Bursaspor da evinde oynayacağı mücadeleyi kazanarak serideki durumu 1-1’e getirmek istiyor. İzmir temsilcisinin kazanması durumunda Bursaspor play-off’a veda edecek ve Kaf-Kaf yarı finale yükselecek. Seride eşitlik olması durumunda ise üçüncü karşılaşma 1 Haziran Perşembe günü İzmir’de oynanacak ve yarı finale yükselen takım belli olacak. Öte yandan bu sezon 3 kez karşılaşan bu iki ekibin maçlarında yeşil-kırmızılılar 2 galibiyet elde ederken, Bursaspor da 1 kez kazandı.

Hasan İnce
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.