TEKNOLOJİ - 16 Ekim 2020 Cuma 14:16

PlayStation 5'in Türkiye fiyatı açıklandı!

A
A
A
PlayStation 5'in Türkiye fiyatı açıklandı!

Sony resmi PlayStation Türkiye hesabından, yeni konsolu PlayStation 5'in 19 Kasım'da Türkiye pazarına 8299 liradan satışa çıkacağını açıkladı.

Sony tarafından yapılan resmi açıklama ise şu şekilde;

'PlayStation 5, 8299 TL’lik satış fiyatı ile 19 Kasım’da teknoloji marketler ve web mağazalarında satışa sunulacak.
*Tavsiye edilen perakende satış fiyatıdır; ürünün Türkiye’de satışa sunulacağı tarihteki maliyetlere ve mali yükümlülüklere göre değişiklik gösterebilir'

PlayStation 5'in Türkiye fiyatı açıklandı!

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Samsat Kaymakamı Bakan, gençlerle buluşuyor Adıyaman’ın Samsat Kaymakamlığı öncülüğünde, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen "Gençlerle baş başa" projesi kapsamında Kaymakam Süleyman Bakan Samsatlı gençlerle buluşuyor. Samsat ilçesinde lise eğitimine devam eden öğrencileri Kaymakamlık makamında kabul eden Kaymakam Bakan, gençler ile Samsat ve eğitim konusunda sohbet etti. Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü, bazı öğretmenler ve 12. sınıf öğrencileri ile gerçekleştirilen buluşmaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bedir Tekdal ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Fahrettin Çelik eşlik etti. Sınavlara hazırlanan bütün 12. sınıf öğrencileri ile çeşitli mekanlarda bir araya gelen Kaymakam Bakan, gençlerin öz güven kazanmaları, sınava daha iyi motive olmaları, hedef belirleme ve hedefe odaklanma bakımında yarar sağlayacağı bu tür buluşmalarda, aynı zamanda onların dinamikliği, enerji ve fikirlerinden istifade etmeye çalıştıklarını ifade etti. Kaymakam Bakan, "Yeni yüzyılımızın ilk kuşakları ile buluşarak, Cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz, ülkemizin umudu olan gençlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Onlarla bugünü ve yarınları konuşuyoruz. Köklü Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını gençlerimizle birlikte planlayacak ve onlarla birlikte inşa edeceğiz. Onların fikirleri, düşünceleri ve beklentilerini önemsiyor ve ona göre projeler geliştiriyoruz" diye konuştu.
Giresun Giresunspor’da yeni başkan Emin Eltuğral oldu Trendyol 1. Lig’e veda ederek TFF 2. Lig’e düşen Giresunspor’da bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da tek aday olarak seçime giren Emin Eltuğral yeşil beyazlıların yeni başkanı oldu. Çotanak Stadyumu Kapalı Spor Salonu’nda yapılan kongreye genel kurul üyeleri düşük katılım gösterirken, oy kullanma hakkı olan 421 delegeden 89’u oylamaya katıldı. Oylama sonucunda Eltuğral 83 oy alırken, 6 oy geçersiz oldu. Giresunspor’un borcu 403 milyon 92 bin 750 lira Kongrede gündem maddeleri okunarak oylamaya sunuldu. Önceki dönem kulüp başkanı Nahid Yamak ve yönetimi, mali ve idari açıdan ibra edilirken, kulübün toplam borcu 403 milyon 92 bin 750 lira olarak açıklandı. Giresunspor’da başkanlığı devreden Nahid Yamak yaptığı konuşmada, “Öncelikle Giresunspor sevenlerini mutlu sona ulaştıramadığımız için ve yaşanan küme düşmelerin acılarını onlara yaşattığımız için başta ben ve yönetim kurulum olarak özür dileriz. Yeni başkana şimdiden başarılar diliyorum. Ben, 40 senedir Giresunspor’un içindeyim ve ömrümün sonuna kadar Giresunspor destekçisi olacağım benim hakkım helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu. Genel kurulda tek aday olarak seçime giren ve yeni başkan seçilen Eltuğral’ın asil yönetim kurulu listesinde, Bülent Erol, Cihan Demir, Fatih Sakal, Gökhan Kahveci, Hakan Parlakoğlu, Halil Taşhan, İbrahim Güler, Mehmet Yiğit, Mustafa Uzun, Naim Demir, Osmal Topal, Önder Söğünmez, Salih Özkan, Tüncer Çimenli, Zeki Bodur yer aldı. Yeşil-beyazlı ekibin yeni Kulüp Başkanı Emin Eltuğral, yaptığı açıklamada, “Hepinize burada bulunduğunuz için teşekkür ediyorum. Olağanüstü Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzde zorlu bir süreç var. Bir virajın üzerindeyiz. İnşallah kulübün eski başarılı günlerine döndürmeyi başaracağız. Elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz. Hedefimiz öncelikle takımı burada tutmak ve tahtayı açmak. Ciddi miktarda borcumuz var. Bu borçlar kongrede ifade edildi. Bunların üstesinden gelmek için arkadaşlarımızla beraber çalışacağız. Arkadaşlarıma benimle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum. Bu zor görevi bilerek aldık ama başaracağız” ifadelerini kullandı.