SPOR - 16 Temmuz 2017 Pazar 13:14

Roma, Cengiz Ünder ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

A
A
A
Roma, Cengiz Ünder ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

İtalya Serie A ekiplerinden Roma’ya transfer olan mili futbolcu Cengiz Ünder, İtalyan ekibi ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Roma, Başakşehir’e 20 yaşındaki oyuncu için 13 milyon 400 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

İtalyan kulübü Roma, Başakşehir’den transfer ettiği genç futbolcu Cengiz Ünder ile 30 Haziran 2022 yılına kadar sözleşme imzaladığını resmi internet sitesinden yaptığı duyuru ile açıkladı. Roma, Cengiz için Başakşehir’e 13 milyon 400 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceğini bildirirken, ayrıca oyunun performansına göre bonus olarak turuncu-lacivertlilere 1 milyon 500 bin Euro daha verileceğini açıkladı.

Monchi: "Cengiz, teknik açıdan büyük yetenekli"

Cengiz ile ilgili açıklamalarda bulunan Roma Spor Direktörü Monchi, "Cengiz, teknik açıdan büyük yetenekli bir oyuncu. Takıma kattığımızdan dolayı son derece memnunuz. Yeni çevresine hızla uyum sağlayacağından eminiz. Kalitesi ve yeteneği ile kadromuza katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.
Cengiz Ünder, Roma’da Başakşehir’de olduğu gibi 17 numaralı formayı giyecek. 

Oğuzhan Ort

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişinin 796. yılı kutlanıyor Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin 796. yıl dönümü dolayısıyla organize edilen Teşrif-i Konya etkinlikleri bu yıl da coşkuyla başladı. Yıl dönümünde temsili karşılama töreninde Türk Yıldızları ve Solo Türk gösteri uçuşu yaptı. Nefesleri kesen gösteri uçuşları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlendi. Mevlana Meydanı’nda binlerce Konyalının katılımıyla düzenlenen programda Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Teşrif-i Konya canlandırması yapıldı. Temsili karşılama oyununda Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişleri ve Sultan Alaaddin Keykubat tarafından karşılanışı izleyenlerin beğenisini topladı. Programın sonunda ise Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timleri Türk Yıldızları ve Solo Türk tarafından gösteri uçuşu gerçekleştirildi. Meydanda toplanan vatandaşlara unutamayacakları bir gösteri sunan Türk Yıldızları ve Solo Türk, büyük alkış aldı. Etkinlikler 3 gün boyunca devam edecek Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde 3 gün boyunca devam edecek etkinliklerde, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da Urfa İlahileri Konseri ve 5 Mayıs Pazar günü yine aynı saatte Balkan İlahileri Konseri gerçekleştirilecek. Ayrıca hazırlanan “Teşrif-i Mevlana Hat Sergisi” de etkinlik süresince ziyaret edilebilecek.