EKONOMİ - 31 Mart 2010 Çarşamba 11:19

Sabiha Gökçen'den 69 euroya Milano'ya uçun

A
A
A
Sabiha Gökçen'den 69 euroya Milano'ya uçun

İtalyan özel havayolu Blue-Panorama'nın low-cost markası Blu-Express, Roma'dan sonra şimdi de Sabiha Gökçen ile Milano'yu birbirine bağlıyor.


Sabiha Gökçen'den Milano'ya yapılacak uçuşlar 28 Mart tarihi itibariyle başladı. Seferler, Sabiha Gökçen Havalimanı ile Milano arasında karşılıklı olarak, cumartesi hariç haftada altı gün gerçekleştiriliyor.

Blu-Express Havayolu ile Sabiha Gökçen'den başlayan Milano seferleri için Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya İSG Ticari Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ile Blu-Express Havayolu Ticaret ve Pazarlama Direktörü George Michalopoulos katıldı.

Toplantıda konuşan İSG Ticari Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, Blue-Express Havayolu'nun üç ay önce Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan başlattığı Roma uçuşlarının gördüğü yoğun ilginin yeni rotaların belirlenmesinde etkili olduğunu belirterek, "Blue-Express ile gerçekleştirdiğimiz güçlü işbirliğimiz sayesinde, üç ay önce başladığımız Roma uçuşları hem bizim açımızdan hem de Blue-Express tarafından fazlasıyla memnun edici rakamlar ile devam ediyor. Halihazırda devam eden Roma uçuşlarının yanı sıra bu rakamsal verilerin getirdiği memnuniyet bizleri yeni rotalara yönlendirdi. Bu noktada; yeni başlayan Milano uçuşları yolcular için cazip fiyatlar ile sunularak, biletler vergiler dahil 69 Euro'ya satışa çıkartılıyor. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım Ve İşletme A.Ş. (İSG), uçuş sayısı ve yolcu trafiğini her geçen gün arttırarak, yeni destinasyonlara doğru uçmaya devam ediyor" dedi.

Blu-Express Havayolu Ticaret ve Pazarlama Direktörü George Michalopoulos ise, "İstanbul - Roma arasında ilk üç ay boyunca gerçekleştirdiğimiz operasyonun sonuçlarından çok memnunuz ve İstanbul ile İtalya'nın ekonomi merkezi Milano'yu birbirine bağlayan uçuşlarımızı başlatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada Balotelli’nin pasında savunma arkasına hareketlenen Mendoza’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden vuruşunda kaleci Muslera topu güçlükle kornere çeldi. 12. dakikada Kaan Ayhan’ın pasında Kerem Demirbay’ın ceza yayının sağından sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. 17. dakikada Mertens’in pasında ceza sahasında sağında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın şutunu kaleci Magomedaliyev gole izin vermedi. 26. dakikada Mendoza’nın vuruşunda seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Balotelli’nin şutunu kaleci Muslera kornere çeldi. 42. dakikada Ziyech’in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten dışarıya çıktı. Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y.Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut, Maestro, Yusuf Barasi, Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Tayfun Aydoğan, Dorukhan Toköz, Alioui, Fougeu, Aimbetov Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Ziyech, Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Aurier, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Ndombele, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk