MAGAZİN - 27 Ekim 2022 Perşembe 14:34

Şair İlker Görgülü'nün sır gibi sözleri için geri sayım başladı

A
A
A
Şair İlker Görgülü'nün sır gibi sözleri için geri sayım başladı

Söz yazarı ve Şair İlker Görgülü, geçtiğimiz 2 yıl boyunca üzerinde çalıştığı 15 yeni şarkı sözünün tamamladığı, son rötuşların yapıldığı sözlerin 1 ay içerisinde hazır olacağının müjdesini verdi.

Şair Görgülü, yaklaşık 2 yıllık sıkı çalışmanın ürünü olan 15 yeni eserin Kasım ayında beste için hazır hale geleceğini kaydetti. Herkesin merakla beklediği şarkı sözlerinin ses getireceğini belirten Görgülü'nün kapısını ise birçok sanatçının aşındırdığı öğrenildi. Eserlerini hangi sanatçılara vereceği konusunda Görgülü'nün kararını verdiği belirtilirken, başarılı şairin yeni eserlerinden okuma şansı bulamayan sanatçıların araya Görgülü’nün yakın arkadaşlarını araya sokmaya çalıştıkları kaydedildi. Sosyal destek projelerine verdiği desteklerle de bilinen Görgülü'nün 15 yeni şarkı için elde edeceği gelirin ise 22 milyon TL olduğu konuşuluyor.

Yaptığı eserlere yoğun ilgi gösterilen söz yazarı ve şair İlker Görgülü, 2023 yılı için hayata geçirmeyi planladıkları yeni projesinden de bahsetti. Yeni bir oluşuma gideceklerini belirten Görgülü, ‘Beste Fabrikası’ koydukları projenin yeni yılda hayata geçeceğini söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam da düzenlenen etkinliklerle devam etti. Devrek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, halk oyunları ekiplerinin gösterileri, bando takımının konseri, animasyon şovlar, canlı langırt turnuvası, çocuklar için şişme oyun parkurları, canlı dart turnuvasının yanı sıra daha birçok etkinlik hazırlandı. Organize edilen etkinliklerin hemen ardından akşam saatlerinde DJ Emircan Saltabaş tarafından davetlilere müzik ziyafeti gerçekleştirildi. “Dev Fest Gençlik Festivali” adı altında hazırlanan ve yeni hizmete giren Egemenlik Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen, programa Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, başkan yardımcıları Ayhan Kazkondu ve Özcan Özmekik ve çok sayıda davetli katıldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda özel eğitim gören çocuklar ’’Başkan Ulupınar’’ tezahüratları attı. Herkesin bayramını kutlayan Başkan Ulupınar ise, ’’Kutlamalar öncesinde 20 gün mesire alanın bakımını yaptık ve festivale hazırladık. Gençlerimizle birçok program yapacağız, gençlerimizin her zaman yanındayız, onları her konuda destekleyeceğiz. En büyük zenginliğimiz gençlerimiz olduğunu biliyoruz. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ve bize yeniden bir istiklal savaşı yaşatmasın, bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.