KÜLTÜR SANAT - 04 Temmuz 2014 Cuma 11:22

Şair Ümit Zeynep Kayabaş’ın yeni şiir kitabı “Gün Bitti” çıktı

A
A
A
Şair Ümit Zeynep Kayabaş’ın yeni şiir kitabı “Gün Bitti” çıktı

Şair Ümit Zeynep Kayabaş’ın yeni şiir kitabı “Gün Bitti” okurlarıyla buluştu. Şairin medya tanıtım toplantısında kültür sanat dünyası bir araya geldi.

Şair Ümit Zeynep Kayabaş’ın yeni şiir kitabı “Gün Bitti” çıktıŞair Ümit Zeynep Kayabaş’ın yeni şiir kitabı “Gün Bitti” Hece Yayınlarından çıktı. Kitabın medya tanıtım toplantısı İstanbul Üsküdar, Salacak, Saklı Bahçe Çay Bahçesi’nde yapıldı. Şair Ümit Zeynep Kayabaş, iftar öncesinde hem konukları ile ilgilendi hem de kitaplarını imzaladı. Yazar Kayabaş, eserleri hakkında okurlarıyla sohbet ederken yazarlık serüveni hakkında da bilgiler verdi. İftardan sonra şiir ve edebiyat dünyası hakkında konuşma yapılarak yazarın şiirler hakkında fikirler beyan edildi.

Ümit Zeynep Kayabaş kimdir?

Samsun/Terme doğumlu. Şiirleri Hece, Yediiklim, Bir Nokta, Mühür, Yolcu, Mor Taka gibi çeşitli dergilerde; yazı çalışmaları da Hece, Virgül, Milli Gazete ve Zaman’da yayımlandı. Bazı dergilerin yayın kurulunda yer aldı. Fransa’da Türk kültürünü tanıtan aktiviteleri organize ediyor. Paris’te yaşıyor. Evli ve bir çocuk annesi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir