ASAYİŞ - 03 Ağustos 2015 Pazartesi 19:27

Sayıları açıklandı! 816 PKK’lı...

A
A
A
Sayıları açıklandı! 816 PKK’lı...

Şırnak'ta 5 PKK'lı örgütten kaçarak, güvenlik güçlerine teslim oldu. Bunlarla birlikte, 21 Mart 2013 ile 03 Ağustos 2015 tarihleri arasında Şırnak’ta teslim olan PKK’lı sayısının 816 olduğu bildirildi.

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 03 Ağustos 2015 tarihinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte olan 5 örgüt mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi. Açıklamada, “21 Mart 2013 ile 03 Ağustos 2015 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı toplamda 816 kişi olmuştur. Teslim olan şahıslarla ilgili tüm işlemler adli makamlarımızca yürütülmektedir” denildi. 

MELİH YİĞİT

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul realme, Note 50 modelini tanıttı Akıllı telefon markası realme, güçlü performans ve uzun pil ömrü gibi gelişmiş özelliklerle donatılmış Note 50 modeli ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. realme, yeni Note 50 modelini piyasaya sürdüğünü duyurdu. Kaliteli donanıma sahip yeni modelin, markanın Ar-Ge ekibinin özverili çalışması ve mükemmel ürün felsefesiyle geliştirildiği belirtildi. Yeni model hakkında şu bilgiler verildi: realme Note 50, üstün dayanıklılık, güçlü performans ve uzun pil ömrü gibi gelişmiş özelliklerle donatılmış. Toz ve suya karşı koruma (IP54) sağlayan Note 50, yüksek kaliteli cam ekranı ve iç die-cast alüminyum gövdesi ile kazalara karşı da dayanıklı. 5000mAh pil kapasitesi ile uzun süreli kullanım imkânı sunan yeni model, 1200 şarj döngüsünden sonra bile pil kapasitesinin yüzde 80’den fazlasını koruyor. Performans ve depolama Yeni model, UNISOC T612 işlemci ve yüksek kapasiteli pili ile iyi bir performans sunuyor. Yüksek RAM ve ROM seçenekleri sayesinde akıcı ve hızlı bir deneyim yaşarken, geniş depolama alanı tüm ihtiyaçları karşılıyor. realme Note 50, modern ve şık tasarıma sahip bir telefon arayanlar için seçenek sunuyor. İki tonlu arka kapak tasarımı ve ince gövdesi ile dikkat çeken yeni model, büyük ekranı, yüksek yenileme hızı ve geniş renk gamı ile etkileyici bir görsel deneyim vadediyor. Yeni tasarlanan Mini Kapsül ise önemli bilgileri daha belirgin hale getirerek günlük kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Güçlü sinyal alımı ve hızlı parmak izi tanıma özellikleri ile de yeni model, konforlu ve güvenilir bir kullanım imkânı sunuyor. Bunlara ek olarak realme Note 50, toz ve su sıçramalarına karşı dayanıklılığı sayesinde günlük kazalara karşı korunuyor.