ASAYİŞ - 08 Şubat 2017 Çarşamba 09:34

Şehir magandaları kamerada

A
A
A
Şehir magandaları kamerada

Eyüp’te silahla etrafa ateş ederek minibüs içinde iki kişinin yaralanmasına neden olan şehir magandaları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kimlikleri belirlenen magandaları polis yakalamak için çalışma başlatırken, Gaziosmanpaşa’da başka bir şehir magandası polis tarafından silahıyla birlikte kıskıvrak yakalandı.

Eyüp Yıldıztabya Mahallesi Alibeyköy Caddesi'nde dün yaşanan olayda bir araçtan etrafa ateş açılmış, kurşunlar o sırada caddeden geçen Gaziosmanpaşa - Aksaray hattında çalışan bir minibüsün camından içeri girmişti. Minibüste bulunan vatandaştan bazıları minibüsün kırılan camlarından dolayı hafif şekilde yaralanırken olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

O anlar kamerada


Görüntülerde etrafa ateş açan magandalar araçla hızla kaçıyor. O anlarda görüntüye kurşunların hedefi olan minibüs giriyor. Çevredeki vatandaşlar da silah sesleri ile kaçmaya çalışırken, bir diğer grup da silahları ile koşarak kaçan aracı kovalıyor. Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir magandaların kimliğini tespit ederek magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

Şehir magandaları kamerada
Gaziosmanpaşa’da trafikte etrafa ateş açan şehir magandası polisten kaçamadı. Öğle saatlerinde Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde, trafikte kızdığı şahsa ateş açmış, seken kurşunlardan bir kadın hafif şekilde yaralanmıştı. Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri magandayı kısa sürede silahıyla birlikte yakaladı. İfadesi tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

Cenk İşver 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.