GÜNDEM - 05 Şubat 2012 Pazar 14:18

Servetini sahipsiz hayvanlara bağışladı

A
A
A
Servetini sahipsiz hayvanlara bağışladı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hastanede tedavi gören yaşlı kadın yaklaşık 200 bin TL değerindeki iki dairesini sahipsiz hayvanlar yararına bağışladı.

TOKAT

Erbaa'da kimsesi olmayan ve yaklaşık bir yıldır Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'ın destekleri ile hayatta tutunmaya çalışan 76 yaşındaki Muhterem Uzel, yaşadığı sağlık sorunları yüzünden acil olarak hastaneye kaldırıldı. Erbaa Devlet Hastanesi'nde tedavisine devam eden yaşlı kadın, tüm mal varlığını sahipsiz hayvanlar yararına kullanılması için Erbaa Belediyesi'ne bağışladı.

Hastanede tedavi gören hayvan severi ziyaret eden Başkan Yenihan, duyarlılığından dolayı yaşlı kadına teşekkür etti. Başkan Yenihan, "Muhterem teyzemize yaklaşık bir yıldır sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bugün acil olarak hastaneye kaldırıldığını duyunca hemen hastaneye geldim ve doktorlardan sağlık durumu ile ilgili bilgi aldım. Bir de bize olan vasiyetini özenle yerine getireceğimizi kendisine söyledim. Teyzemizin mirasını yapımına yeni başlayacağımız ve Avrupa normlarında olacak olan sahipsiz hayvanlar barınağında değerlendireceğiz" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir