ASAYİŞ - 17 Kasım 2016 Perşembe 10:18

Siirt Belediyesi'ne atanan kayyum göreve başladı

A
A
A
Siirt Belediyesi'ne atanan kayyum göreve başladı

Siirt Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın görevine başladı. Kayyum atanan Vali Yardımcısı Taşkın'ın belediye binasına gelmeden önce belediye bahçesi önündeki direkte, eskiyen Türk bayrağı indirilerek yerine yenisi göndere çekildi.

Siirt Belediye Başkanı Turcer Bakırhan'ın, 'PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklanmasının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Belediye Başkanlığı'na Siirt Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın atandı. Sabah erken saatlerinde Siirt Belediyesi'ne gelen çok sayıda polis, belediye binasının içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın sabah saat 09.00 sularında beraberinde Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileriyle belediye binasına geldi. Taşkın, basın mensuplarının sorularına, 'Hayırlı olsun' cevabını verdikten sonra başkanlık makamına geçerek göreve başladı.

Eskiyen Türk bayrağı yenisiyle değiştirildi
Kayyum atanan Vali Yardımcısı Taşkın'ın belediye binasına gelmeden önce belediye bahçesi önündeki direkte, eskiyen Türk bayrağı indirilerek yerine yenisi göndere çekildi. Özel harekat polisleri belediye önünde güvenlik önlemi alırken, belediye binası içerisi ve çevresi iz süren köpeklerle aramadan geçirildi. Personel tek tek aramadan geçirildikten sonra binaya alındı. Ayrıca Siirt Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, belediye binasının bulunduğu Cumhuriyet Caddesi'ne gelerek güvenlik önlemlerini yerinde inceledi. 

Mehmet Niyazi Deniz
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.