ASAYİŞ - 21 Aralık 2014 Pazar 15:20

Sırp taraftar cinayeti güvenlik kamerasında

A
A
A
Sırp taraftar cinayeti güvenlik kamerasında

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan basketbol maçı öncesinde çıkan ve Sırp taraftar Marko İvkoviç’in ölümü ile sonuçlanan olaylara ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan basketbol maçı öncesinde çıkan olaylar sırasında Sırp taraftar Marko İvkoviç'in bıçaklanarak öldürülmüş, olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

Olayı soruşturan polis, 24 saat boyunca güvenlik kameralarını izleyerek zanlıya ulaştı. Görüntülerde cinayet anı net olarak görülmese de, maç öncesi çıkan ve Sırp taraftarın ölümü ile sonuçlanan olayların tamamı saniye saniye kaydedildi. 

Güvenlik kameralarına farklı açılardan yansıyan görüntülerde bir grup Sırp taraftar, 10. Yıl Caddesi üzerinden Apdi İpekçi Spor Kompleksi’ne doğru yürüyor. Polis tarafından önü kesilen taraftarlar, bu sırada Galatasaray taraftarları ile de tartışıyor. Sırp taraftarlara polis müdahale ediyor. 

Olayların ardından polis kamerasına yansıyan bir başka görüntüde ise stat çevresindeki yeşillik alanda olayda kullanıldığı tahmin edilen bıçak bulunuyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takıyla karşılandı. Corendon Airlines, Belçika’nın başkenti Brüksel’den Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayılı uçuş ile gelen 189 yolcu için görkemli karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni saat 16.00’da geleneksel havacılık seremonisi olan ’su takı’ töreniyle başladı. Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 7 Ülke, 17 destinasyon Sezon boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan 7 ülke ve 17 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. “İlçemizde ağırlamaktan gururluyuz” Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Orhan Altun Gazipaşa-Alanya Havalimanının, Mersin’den Antalya Havalimanı’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj olduğunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarını da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayımızın daha da artacağını ön görüyoruz. Hem Gazipaşa hem de Alanya için güzel adımlar turizmde güzel adımlar atılıyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasında dünyanın dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.