ASAYİŞ - 24 Ekim 2020 Cumartesi 15:21

Şişli'de lüks rezidansta silahlı saldırı: 2’si kadın 3 yaralı

A
A
A
Şişli'de lüks rezidansta silahlı saldırı: 2’si kadın 3 yaralı

Şişli Mecidiyeköy'de lüks bir rezidansta yabancı uyruklu 2'si kadın 3 kişi silahla vuruldu. 3 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırılırken olaya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Olay, öğlen saatlerinde Şişli Mecidiyeköy’de bulunan lüks bir rezidansta meydana geldi. Rezidansta bulunan 2 si’ kadın 3 kişi henüz kimliği belirlenmeyen kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan 3 kişi ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Polis kaçan saldırganların yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis olayın nedenine ilişkin incelme başlattı.

Olayın detayları ortaya çıktı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmaların ardından olayın detayları ortaya çıktı. Yabancı uyruklu şahısların turistik amaçlı Türkiye'ye geldiği belirlendi. Olayın, erkek şahsın silahını temizlediği esnada silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Erkek şahsın kendisini elinden yaralandığı, seken çekirdeğin diğer 2 kadın şahsı da yaraladığı tespit edildi.

3 turistin hastanede tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Murat Horoz - Hasan Zaid Ezim
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir