MAGAZİN - 07 Ekim 2018 Pazar 14:40

SÖZ 55.BÖLÜM fragman İZLE |Söz 55.bölüm fragmanı YAYINLANDI MI? Söz 54.bölüm İZLE!

A
A
A
SÖZ 55.BÖLÜM fragman İZLE |Söz 55.bölüm fragmanı YAYINLANDI MI? Söz 54.bölüm İZLE!

SÖZ 55.BÖLÜM fragman İZLE |Söz 55.bölüm fragmanı YAYINLANDI MI? Söz 54.bölüm İZLE... Söz 54. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Star TV'de pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisi yeni sezonuna çok daha tehlikeli bir düşmanla başladı. Peki Söz 55.bölüm fragmanı yayınlandımı? Söz 54.bölüm nasıl izleriz?

SÖZ 55.bölüm fragman İZLE |Söz 55.bölüm fragmanı YAYINLANDI MI? Söz 54.bölüm İZLE!. Son bölümde güvenlik protokolüne sızmayı başaran Dragan, hangi dosyaları ele geçirdi? Söz yeni bölüm fragmanında Yavuz ile Nisan arasında geçen konuşma ve doğrultulan silah izleyenlerin dikkatini çekiyor. Söz 54. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya'nın yer aldığı Söz yeni sezonu ile heyecan doruğa çıktı. Sarp Akkaya tarafından başarıyla canlandırılan Dragan, Tim'in ve Yavuz'un yeni düşmanı olarak karşılarına çıktı. Dragan, kendi gibi tehlikeli adamları ile zor anlar yaşatıyor. Söz son bölümde Dragan, İvan ile güvenlik protokolüne sızmayı başarmıştı. Şimdi ise hedefinde protokolün saklandığı yer var. Diğer yandan Yavuz ile Nisan karşı karşıya gelir. Aralarında geçen konuşma ise izleyenleri meraklandırır. Doğrultulan silah Yavuz'a mı çekilmişti?

SÖZ DİZİSİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ DİZİSİ 54.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ DİZİSİ 53.BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ 55.BÖLÜM fragman İZLE |Söz 55.bölüm fragmanı YAYINLANDI MI? Söz 54.bölüm İZLE!

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savcı Derya’ya yapılan saldırıyı önlemek isterken yaralanan Yavuz hastanede tedavi altına alınırken, Dragan en yakın adamlarından biri olan İvan’ı hapishaneden kaçırmak için harekete geçer.

Dragan’ın, İvan’ın yeteneklerinden faydalanarak hazırladığı asıl plan Milli Güvenlik Protolü’nü ele geçirmek üzere yapılmış bir sızma projesidir. Yavuz’un iyi olduğu haberiyle rahatlayan Tim, bu projenin başarılı olmaması için hemen harekete geçer.

SÖZ 55.BÖLÜM fragman İZLE |Söz 55.bölüm fragmanı YAYINLANDI MI? Söz 54.bölüm İZLE!

Savcı Derya, hayatını kurtardığı için Yavuz’a minnettardır ama onun sadece bir tamirci olmadığına dair de şüphelenmeye başlamıştır.

Tim, Dragan’ın hain planını önlemek için hapishaneden kaçırılan İvan’ın peşindedir. Ama İvan’ın yakalanmamak için yaptığı hamle timi çok zor durumda bırakacaktır.

SÖZ 55.BÖLÜM fragman İZLE |Söz 55.bölüm fragmanı YAYINLANDI MI? Söz 54.bölüm İZLE!

Yavuz ise Dragan’ın gizli terör destekçileriyle Berlin’de yaptığı toplantının detaylarını öğrenmek için harekete geçer. Elde ettiği bilgileri bir an önce Turan’a ulaştırması gerekmektedir. Ama o masada konuşulanlar Dragan ve Yavuz’u burun buruna getirir.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı. Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.