GÜNDEM - 18 Haziran 2016 Cumartesi 10:58

Tatilcilere internetten güvenli alışveriş fırsatı

A
A
A
Tatilcilere internetten güvenli alışveriş fırsatı

Alsancak'ta hizmet veren bir turizm şirketi, tatile çıkmak isteyenlere 3D Security sistemiyle internet üzerinden gönül rahatlığıyla tatil satın alma fırsatı sunuyor.

Seyahatbank'ın Kurucusu Abdullah Çimen, www.seyahatbank.com internet sitesinden, kurumsal turizm firmaları ve online alışveriş sitelerinin kullandığı akıllı sistemle birlikte, kişilerin cep telefonuna sms ile gelen bir şifreyle, kredi kartı üzerinden güvenle hizmet alabildiklerini belirtti.

24 yıldır turizm sektöründe hizmet verdiğini söyleyen Çimen, geçtiğimiz ocak ayında Alsancak Talatpaşa bulvarı üzerinde hizmete açılan Seyahatbank ile özellikle yurtdışı turlarda keyifli alternatifler sunduklarını dile getirdi.
Yurt dışında İtalya, İspanya, Balkanlar, Benelüx & Paris, Dubai, Amsterdam, Uzakdoğu ve Maldiv turlarının ilgi gördüğünü kaydeden Abdullah Çimen, “Yurtdışı tur paketleri içinde uçak, konaklama, rehberlik, transfer, alan vergileri hizmetlerimizi misafirlerimize sunuyoruz. Ayrıca Çeşme ve Kuşadası çıkışlı Yunan Adaları turlarımız da beğeniliyor. Yurt dışı tur paketlerimizin haricinde vize takip işlemleri, yurt içi-yurt dışı uçak bileti satışları, kongre organizasyonları hizmetleri de veriyoruz” diye konuştu

Tatil yapmanın herkesin hakkı olduğunu ifade eden Çimen, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı tur alternatifleri sunduklarını sözlerine ekledi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.