GÜNDEM - 21 Mart 2014 Cuma 13:05

Temel Karadeniz: ‘Önemli olan hizmet üretmek, oy almak değil’

A
A
A
Temel Karadeniz: ‘Önemli olan hizmet üretmek, oy almak değil’

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, engelliler ve aileleriyle buluştu. Engellilerin sorunlarını dinleyen Karadeniz, engelliler için her türlü imkanı sağlayacakları konusunda ailelere söz vererek, “Önemli olan hizmet üretmek, oy almak değil” dedi.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’nde AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nda engelliler ve aileleriyle bir araya geldi. Bedensel engelli ve otizmli vatandaşlarla ailelerinin katıldığı kahvaltı programında Temel Karadeniz, engellilere yönelik yapacakları hizmetleri anlattı. Ailelerin engelli çocuklarıyla ilgili yaşadığı sıkıntıları dinleyen Karadeniz, engellilerin daha iyi yaşam standartlarına sahip olabilmesi için birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Engelliler ve ailelerinin geçmişte çeşitli mağduriyetler yaşadığını belirterek, “Halen eksik kaldığımız, yetişemediğimiz noktalar var. Türkiye’deki her problemin halledilmesiyle alakalı belki daha güçlü bir devlete, daha güçlü bir belediyeye ihtiyaç var. AK Parti iktidarıyla birlikte ülkemizde daha güçlü bir devlet ve daha güçlü belediyeler olmuştur” dedi.

AK Partili Karadeniz, AK Parti iktidarıyla engellilerin toplum içerisinde birçok haktan yararlandığını belirtti. Karadeniz, “Sadece Küçükçekmece’de devletimizin özel eğitim alan çocuklarımızla ilgili aylık harcaması 2 trilyon. Tabi ki buna rağmen hala eksiklerimiz var. Bu çalışmaların yapılabilmesi için güçlendirilmiş bir bütçeye ihtiyaç var. Önümüzdeki dönem bu konuda daha büyük bütçe ayıracağız” diye konuştu.

“VATANDAŞ SANDIKTA GEREKENİ YAPAR”
Yapacakları projelerin bir seçim vaadi gibi anlaşılmasının istediğini dile getiren Temel Karadeniz, “Sandık önüne koyulduğu zaman gerekeni yapar ve hiç kimse de milleti aptal yerine koymanın hakkının olmadığını vatandaşımız her zaman sandıkta göstermiştir” dedi.
Bir belediye başkan yardımcısının Hollanda’da engelli merkezlerini incelemek üzere görevlendirildiğini ifade eden Başkan Adayı Karadeniz, Engelsiz Yaşam Projesi’ni hayata geçireceklerini söyledi.

Engellilerin bakım, spor ve eğitim gibi birçok ihtiyacının karşılanacağı projenin yanında
gelecek yaz dönemlerinde engelliler için özel kampların da olacağını söyledi.
“Önemli olan hizmet üretmek, oy almak değil” diyen Temel Karadeniz, engelli ailelerine her türlü imkanı sağlayacaklarının sözünü verdi. Programın sonunda engelli aileleri, Temel Karadeniz’e yaşadıkları sorunları anlatarak, çözüm üretmeleri konusunda yardım istedi.

HATİCE ÇEKER

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Tolunay Kafkas: "4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalyaspor galibiyetiyle ilgili, "Kazanmak bizim için çok önemliydi. Kalan 4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum" dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Antalyaspor’u 4-1 mağlup etti. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Maçta pozisyon hataları yaptıklarına değinen Kafkas, "Çok stresli ve gergin maçlar oynuyoruz. Her maç final havasında. Bu oyun daha önceki maçlara göre istediğimiz gibi değildi ama sonuç önemli. Özellikle bizim takımın pres gücü yüksekti. Bunun da nedenleri var tam anlamıyla yapamadık. Sakat oyuncularımızın yeni yeni dönmesi. Bazı pozisyon hataları yaptık. Oyunun belli bölümünde topu rakibe bırakıp kontrol etmeye çalıştık. Aslında oyun planımızın içerisinde yoktu ama plan değişikliğine gittik. Sonuçta kazanmak bizim için çok önemliydi. Kalan 4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum. Antalyaspor ve Sergen Hocaya da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. "Her maçı kazanabilecek güçte takımız" Gelecek hafta deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor ve ligin kalan bölümüyle ilgili Kafkas şunları söyledi: "Kayseri’de kazanmak istiyoruz. Bizim şöyle bir avantajımız var; son 4 haftaya girerken yükselişimiz var. Hem sonuç olarak hem oyun olarak. Eğer bunu artıya çevirebilirsek her maçı kazanabilecek güçte takımız. Ligde 37-38 ve 40 puanlar tehlikede olduğunu düşünüyorum."