EĞİTİM - 01 Kasım 2015 Pazar 20:14

Temurci: 'Erdoğan'ların, Davutoğlu'ların durdurulamayacağını herkes bilsin'

A
A
A
Temurci: 'Erdoğan'ların, Davutoğlu'ların durdurulamayacağını herkes bilsin'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, seçim sonuçlarının Türkiye’nin zaferi olduğuna dikkat çekerek, “Recep Tayyip Erdoğan'ların, Ahmet Davutoğlu'ların, Selahattin Eyyübi'lerin durdurulamayacağını herkes duysun ve bilsin” ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

“BU DEMOKRASİ BAYRAMININ GÖZÜ YAŞLI COĞRAFYALARA HAYIRLAR GETİRMESİNİ NİYAZ EDİYORUM”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte kameraların karşısına geçen Temurci, “Bizlere bu güzel geceyi yaşatan Rabbime şükürler olsun. ‘Haydi Bismillah’ diyerek, tek başına iktidar diyerek yollara düşen ve bu kutlu davayı iktidar yapmak için mücadele eden tüm kardeşlerime selam olsun. Bu bayram gününü bize yaşatan Rabbimize şükrediyoruz. İnşallah biraz sonra Genel Başkanımız, Başbakanımız açıklamalarda bulunacak. Ben kısa bir selamlama için buradayım. Bu demokrasi bayramının ülkemize, milletimize, AK Partimize ve gözü yaşlı coğrafyalara hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” diye konuştu.

“KARDEŞLİĞİMİZ, BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ KAZANMIŞTIR”
Seçimdeki başarı nedeniyle AK Parti ilçe teşkilatlarına teşekkür eden Temurci, “İnşallah 1-2 saat içinde 88 adayımızdan kaç tanesini Ankara’ya göndereceğimizi göreceğiz. İstanbul’un bu siyasi hareketin merkezi olduğunu gösteren kardeşlerime teşekkür ediyorum. AK Parti’ye oy versin vermesin bugün kazanılan zafer bütün milletin zaferidir, Türkiye’nin zaferidir. Kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz kazanmıştır” ifadelerini kullandı.
Partililere uyarılarda bulunmayı da ihmal etmeyen Temurci, “Bizler bir medeniyetin temsilcileriyiz, bizde gurur kibir yok. Biz hiçbir İstanbulluyu rahatsız etmeyeceğiz. Sükunet içerisinde herkesi kucaklayacağız, sevinmemizi de AK Parti’ye yakışır şekilde yapacağız. Bunu bir talimat olarak alın. İstanbulluyu üzecek hiçbir nümayiş içerisinde bulunmayacağız” şeklinde konuştu.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LARIN, AHMET DAVUTOĞLU’LARIN, SELAHATTİN EYYÜBİ’LERİN DURDURULAMAYACAĞINI HERKES DUYSUN VE BİLSİN”
AK Parti’nin içerisinde bulunduğu trenin menzile varmadan durmayacağını söyleyen Temurci, “Recep Tayyip Erdoğan’ların, Ahmet Davutoğlu’ların, Selahattin Eyyübi’lerin durdurulamayacağını herkes duysun ve bilsin” dedi.

ERHAN YILMAZ - SELİM BAYRAKTAR 
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.