SPOR - 26 Ocak 2015 Pazartesi 14:18

Torku Konyaspor Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı

A
A
A
Torku Konyaspor Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5. hafta maçında yarın deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve 5’e 2 pas çalışmasıyla başladı. Pas çalışması ve çift kale maçın ardından yapılan şut çalışması ve açma-germe hareketleri ile antrenman sona erdi.

Yarın Giresun Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Abdullah Yılmaz yönetecek.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Süper Lig’de 34. hafta görünümü Trendyol Süper Lig’de 34. hafta tamamlandı. Lider Galatasaray galibiyet serisini sürdürürken, Fenerbahçe de Beşiktaş’ı yenerek haftayı galibiyetle geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftası oynanan 10 maçla tamamlanırken, toplam 35 gol atıldı. Alanyaspor - İstanbulspor ve Trabzonspor - Gaziantep FK maçları haftanın en gollü mücadeleleri oldu. Ligde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, haftanın açılış maçında Adana Demirspor’u 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini 15’e yükseltti. Kadıköy’de oynanan derbi karşılaşmasında Fenerbahçe, Beşiktaş’ı 2-1’lik skorla yendi ve şampiyonluk şansını son haftalara taşıdı. Sarı-kırmızılılar 34 maç sonunda 93 puana ulaşırken, sarı-lacivertliler 89 puanla ikinci sırada yer aldı. Sahasında Gaziantep ekibine karşı 2-0 geriden gelerek 3 puana uzanan Trabzonspor ise puanını 58’e yükseltti ve haftayı üçüncü sırada tamamladı. Ligden düşmesi kesinleşen İstanbulspor’un yanı sıra, düşme hattında bulunan Pendikspor, Hatayspor, Gaziantep FK, hafta sonu oynanan müsabakalarda sahadan yenilgiyle ayrıldı. Haftanın maçları ve alınan sonuçlar şöyle: Adana Demirspor - Galatasaray: 0-3 Sivasspor - Konyaspor: 1-0 Kasımpaşa - Samsunspor: 1-0 Fenerbahçe - Beşiktaş: 2-1 Hatayspor - Başakşehir: 1-2 Pendikspor - Kayserispor: 1-2 Alanyaspor - İstanbulspor: 6-0 Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü: 2-2 Trabzonspor - Gaziantep FK: 4-2 Fatih Karagümrük - Antalyaspor: 4-1
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.