SPOR - 28 Aralık 2013 Cumartesi 12:52

Trabzonspor ilk yarıyı moralli kapatmak istiyor

A
A
A
Trabzonspor ilk yarıyı moralli kapatmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında kendi evinde Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, devre arasına moralli girmek istiyor.

Ligde 3 haftadır galip gelemeyen Karadeniz ekibi, devreyi 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Bordo-mavililer, kendi evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor ile 37. kez karşı karşıya gelecek.

Ligde en son kendi evinde Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup ettikten sonra galibiyet alamayan bordo-mavililer, ilk yarının son haftasında kötü gidişatına son vermeyi amaçlıyor. Son 3 haftada sadece 1 puan kazanabilen Karadeniz ekibi, taraftarı önünde oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak devre arasına 3 puanla girmenin planlarını yapıyor.

SAHASINDA YENİLMİYOR
Trabzonspor, sahasında 313 gündür yenilmiyor. Ligde en son, geçen sezon 17 Şubat 2013'te Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybeden bordo-mavililer, o tarihten itibaren Hüseyin Avni Aker Stadı'nda mağlubiyet yüzü görmedi. Karadeniz ekibi, söz konusu dönemde Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı 21 maçta, 16 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Trabzonspor, bu maçlarda 47 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.

37.RANDEVU
Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor yarın oynayacakları müsabaka ile birlikte 37. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında geride kalan 36 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 21-6 üstünlüğü bulunuyor. 9 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor rakip fileleri 64 kez havalandırırken, kalesinde ise 32 gol gördü. Ligde iki takım arasında Trabzon'da yapılan 18 maçın 11'ini Trabzonspor kazandı. 6 maç beraberlikle, 1 maçta Medical Park Antalyaspor'un galibiyetiyle tamamlandı.

MUHTEMEL İLK 11
Bordo-mavili takımda, kart cezalısı Colman ile izin alarak ülkelerine giden Janko ve Alanzinho, maç kadrosunda yer almayacak. Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya, "Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Aykut Akgün, Olcan, Yusuf, Malouda ve Henrique" ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.