ASAYİŞ - 02 Mayıs 2020 Cumartesi 10:56

Trafikte tartıştığı kadınları sopayla dövdü

A
A
A
Trafikte tartıştığı kadınları sopayla dövdü

Mersin'de trafikte tartıştığı 3 kadını sopayla döven bir kişi, cep telefonuyla görüntülendi. Yolun ortasında arabadan inen 3 kadına sopayla vuran şahıs, olayın ardından yanındaki kadınla birlikte bölgeden uzaklaştı.

Edinilen bilgiye göre olay, 3 gün önce Mersin'in merkez Mezitli ilçesi 2. Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Gündüz saatlerinde trafikte seyreden 2 aracın içinde bulunanlar, henüz belli olmayan bir nedenden dolayı tartıştı. Yolun ortasında duran 2 arabadan inen 4 kadın tartışmaya devam etti. Daha sonra arabalardan birinde olan erkek şahıs sopayı alarak, 3 kadına vurmaya başladı. Çevredekilerin tepki göstermesi ve araya girmesiyle kadınlara vurmayı bırakan şahıs, daha sonra yanındaki kadını da alarak arabaya binip, bölgeden uzaklaştı.

Öte yandan, olay anı bölgede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde sopayla kadınların yanına gelen şahıs, kadınlara sopayla vurmaya başlıyor. Ardından ise 3 kadınla tartışan yanındaki kadını alarak, arabaya binip, bölgeden uzaklaşıyor.

Olaydan sonra dayak yiyen kadınların hastaneye gittiği, şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Koray Ünlü
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van İpekyolu Belediyesinin 185 işçinin işine son vermesi protesto edildi Van’da sendika üyeleri ve işçiler, DEM Partili İpekyolu Belediyesinin ilk etapta 185 işçinin işine son vermesini protesto etti. DEM Partili İpekyolu Belediyesi, dün itibariyle 185 işçinin iş akdine son verirken 380 kişinin de iş sözleşmesini feshedileceği sinyalini verdi. Bugün HAK-İŞ Van Şubesi öncülüğünde, işten çıkarılanlar belediye binası önünde toplanarak kararı protesto etti. HAK-İŞ Van Şube Başkanı Fatih Akdeniz, burada yaptığı basın açıklamasında, 31 Mart’ta seçimi kazanan DEM Partili Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ’ın 185 emekçiyi haksız ve hukuksuz bir şekilde işten çıkardığını söyledi. Belediye başkanlarının ilk icraatının, İpekyolu halkına gece-gündüz, kar-kış, bayram, tatil demeden fedakârca çalışan işçileri, hiçbir gerekçe göstermeden işten çıkarmak olmasının iyi niyetle açıklanabilecek bir durum olmadığını ifade eden Akdeniz, “İşçi arkadaşlarımızın iş akitlerinin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın hemen ertesinde sonlandırılması, İpekyolu Belediyesi yöneticilerinin emeğe ve emekçiye bakışını, samimiyetsizliğini ortaya koymuştur. Seçimden önce belediye işçilerinden oy isteyen İpekyolu Belediyesi Başkanı Cevdet Altındağ, şimdi aynı işçileri sırtından vurmaktadır. Belediye emekçilerini seçim öncesinde sıçrama tahtası olarak gören ve sonra da onlara ihanet eden zihniyet, yenilmeye mahkûmdur. İpekyolu Belediyesi Başkanı Cevdet Altındağ, sendikamız üyesi 185 işçi arkadaşımızın iş sözleşmelerini hukuka aykırı şekilde feshetmekle kalmamış, 380 arkadaşımızın iş sözleşmesinin de feshedileceğinin sinyalini vermiştir” dedi.
Eskişehir Yılmaz Büyükerşen’in ve 22 belediye bürokratının yargılandığı dava ertelendi Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile 22 belediye bürokratının yargılandığı ‘İhaleye fesat karıştırma’ davası 18 Ekim’e ertelendi. 28 Ocak 2013’te Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılan bazı ihalelere fesat karıştırıldığı ve neticesinde kamu zararına neden olmasıyla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde 23 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili 31 Mart 2024’e kadar Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak görev yapan 86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen ve 22 belediye bürokratı hakkında, Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde ‘ihaleye fesat karıştırma’, ‘Edimin ifasına fesat karıştırma’ ve ‘Kamu görevlisinin resmî evrakta sahteciliği’ suçlarından 2016 yılında beraat kararı verilmişti. Yargıtay 5. Ceza Dairesi, Büyükerşen ve belediye bürokratlarının söz konusu suçlardan verilen beraat kararının bozulmasına ve yeniden yargılanmalarına karar verdi. Dava Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde tekrardan görülmeye başladı. Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü duruşmasına, haklarında 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası talep edilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve 22 belediye bürokratı katılmazken, taraf avukatları katıldı. Avukatların savunmalarını yaptığı duruşma, ara kararlarla ilgili sayıştay emekli denetçilerden rapor aldırılmasına karar verilerek, 18 Ekim’e ertelendi.
Muğla Başkan Aras’tan orman yangın uyarısı Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Muğla’da gerçekleştirdiği ‘Orman Benim’ kampanyasına katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Gülağzı Mahallesi karayolu kenarında bulunan ormanlık alanda hem çöp topladı, hem de orman yangınları konusunda uyardı. Çöpleri toplamanın marifet olmadığını, esas olanın atmamak olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, ”Bugün Tarım ve Orman Bakanlımızın düzenlediği bir etkinlik var. Orman Benim kampanyası. Sayın Bakanımızın başlattığı bu kampanyayı biz de destekliyoruz. Ormandayız. Yol kenarındayız. Ana yol kenarındayız. Marmaris, Fethiye ve Antalya’ya ulaşımın sağlandığı bir karayolu burası. Yolun kenarında ormanlık alan var. Buralardan topladığımız çöpler inanılmaz. Cam şişeleri, çöpler, soda şişeleri, plastikler, sigara izmaritleri, sigara paketleri var. Toplamak marifet değil, atmama marifet. Kirletmemek lazım, atmamak lazım. Bunları ormana attığımızda güneş devreye girince ısıyı arttırıyor ve düşen yaprakları tutuşturuyor ve sonra da orman yanıyor. Ondan sonra da televizyon izlerken veya yangını görünce diyoruz ki, eyvah yine ormanı yaktılar. Halbuki ormanı sen yaktın. Attığın şişe ile veya attığın çöp ile ormanı sen de yakmış olabilirsin. Önemli olan burada tekrar uyaralım. Arabaların camından lütfen, şişeyi, çöpü, sigara izmaritini dışarı atmayalım. Şu anda orman yangınlarına dikkat çekmeye çalışıyoruz. Ben Muğlalı hemşehrilerimi biliyorum ki, bu konuda çok duyarlılar. Tekrar söylüyorum. Lütfen ormanlarımızı temiz tutalım. Orman yangınlarına sebep olacak herhangi bir girişimde bulunmayalım. Buna meydan vermeden ormanlarımızı koruyalım” dedi.