MAGAZİN - 28 Nisan 2018 Cumartesi 23:54

Turabi Survivor'dan diskalifiye mi edildi? Survivor'da Turabi ne cezası aldı?

A
A
A
Turabi Survivor'dan diskalifiye mi edildi? Survivor'da Turabi ne cezası aldı?

Survivor 2018'de heyecan her geçen gün artarak devam ediyor. Survivor'da bu akşam oynanan oyunu Ünlüler takımı kazandı. Peki 28 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Turabi Survivor'dan elendimi? İşte detaylar...

Survivor 2018'de kesmeden devam ediyor. Survivor'da yayınlanan yeni bölümde Turabi şoku yaşandı. Acun Ilıcalı Turabi'nin hareketi karşısında öfkesine hakim olamadı. Dokunulmazlık oyunu sırasında gönülüller takımı benchine gelen Turabi Çamkıran, Anıl Berk Baki'ye arkadan omuz attı. Sonrasında ise kendisine tepki gösteren Hakan Hatipoğlu'yla tartıştı. Eski şampiyon, "Hakan kendine gel, beni böyle tersleyemezsin. Bana el kol hareketi yapamazsın" diye bağırdıktan sonra rakibinin üzerine yürüdü.. Yaşanan tartışma sonrası Acun Ilıcalı çok sinirlendi ve Turabiye çok sert tepki gösterdi. Acun Ilıcalı Turabi'ye "Kendi kurallarını uygulamaya başladın. Burası senin çiftliğin değil Turabi. Bununla ilgili akşam karar vereceğiz" dedi. Peki Turabi için verilen karar ne oldu? Turabi Survivor'dan elendi mi?

Turabi Survivor'dan diskalifiye mi edildi? Survivor'da Turabi ne cezası aldı?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DA BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da Dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanınca, Gönüllüler takımı Bireysel Dokunulmazlık oyunu oynadı. Ve Dokunulmazlık kolyesini Hilmi Cem İntepe kazandı.

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de bu akşam oynanan Anlat Bakalım oyununu Ünlüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de dün akşam oynanan baraka ve börek ödüllü oyunu Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DA İKİNCİ ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de nefes kesen ikinci ödül oyununu yine Gönüllüler takımı kazandı. 

SURVİVOR'DAN TURABİ ELENDİ Mİ? 

Turabi Survivor'a devam edecek ancak oyunlarda oynayamayacak. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Turabi'ye 5 oyun oynamama cezası verildiğini açıkladı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Tokat’taki patlamada bir kişi hayatını kaybetti Tokat’ın Erbaa ilçesindeki bir bağ evine bırakılan sandığın açılması sırasında içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 5’i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayda yaralılardan bağ evi sahibinin oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban (29), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olay, 18 Mayıs günü saat 21.00 sıralarında ilçeye bağlı Karayaka Beldesi Hürmüzlü Mahallesi’nde meydana geldi. Ahmet Karaçoban (63) ile oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban, cep telefonuyla beldede devriye görevi yürüten jandarmaların komutanını arayıp, bağ evlerine zorla girilmeye çalışıldığını, ayrıca içeride kendilerine ait olmayan kilitli bir sandık bulunduğunu belirtti. İhbar üzerine jandarma ekipleri, belirtilen adrese gitti. Ahşap sandığın kapağı açıldığında, içinde piknik tüpüne bağlı, 8 ila 10 santimetrelik inşaat demirleri ve 10’luk çivilerle parça tesirli hale getirilen el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, bağ evi sahibi Ahmet Karaçoban ve oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban ile askerler Uzman Çavuş Muhammed Avcı (25), Jandarma Astsubay Mustafa Evkay (32), Uzman Çavuş Burak Muslurget (30), Uzman Çavuş Alperen Songül (28) ve Uzman Çavuş Sezer Ertürk (28) yaralandı. Yaralılardan Sefa Can Karaçoban, tedavi gördüğü Tokat Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Olay sonrası aralarında eşiyle yasak ilişki yaşadığı için husumet bulunan İsmail G. ve ona yardım ettiği düşünülen Turgay Ö. şüpheli olarak yakalanarak adliyeye çıkarılmıştı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede iddiaları reddetmişti. Olayla ilgili inceleme devan ediyor.