TEKNOLOJİ - 20 Ekim 2015 Salı 10:47

Turkcell Platinum'da hafta sonu ayrıcalıkları

A
A
A
Turkcell Platinum'da hafta sonu ayrıcalıkları

Turkcell Platinum, bu kez hafta sonlarını renklendiriyor. Platinum Hafta Sonu ile indirimli kahvaltı, ücretsiz spor salonu girişi, hediye kahve ve sinema bileti, etkinliklere indirimli bilet ayrıcalıkları sunuluyor.

Turkcell’in ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum, bu kez hafta sonlarını renklendiriyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre; Platinum Hafta Sonu ayrıcalıkları kapsamında, Beyaz Fırın, Divan gibi seçilen mekanlarda kahvaltıda yüzde 25’e kadar indirim, Cup Of Joy, MOC İstanbul gibi yeni nesil kahvecilerde hediye kahve ve Cinemaximum’larda sinema bileti hediyesi, Jatomi’lerde ücretsiz spor salonu girişi gibi ayrıcalıklar sunuluyor.

Platinum Hafta Sonu dahilinde, çeşitli kültür-sanat etkinliklerinde de indirim ayrıcalığı geçerli olacak. Bu etkinliklerin ilki, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenecek Romeo&Giulietta gösterisi. Platinum Hafta Sonu ile 7-8 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek gösteri yüzde 25 indirimli izlenebilecek.

KİMLER NASIL FAYDALANACAK?
Platinum dünyasını daha çok Turkcell’linin deneyimleyebilmesi amacıyla, Platinum Hafta Sonu ayrıcalıklarından yıl sonuna kadar Turkcell Profesyoneller Kulübü üyeleri ve kurumsal hat sahipleri de faydalanabilecek.

Turkcell Platinum hat sahipleri, hafta sonu ayrıcalıklarından faydalanmak için Apple Store ve Google Play Store üzerinden Turkcell Platinum Uygulaması'nı indirerek tek dokunuşla şifre alabiliyorlar. Turkcell Profesyoneller Kulübü üyelerinin ve kurumsal hat sahiplerinin ise şifrelerini almak için HAFTASONU yazıp 2222’ye göndermeleri yeterli.

TURKCELL PLATİNUM HAFTA SONU AYRICALIKLARI
Kahvaltılarınızda yüzde 25’e varan indirim; Beyaz Fırın, Backhaus gibi özenle seçilen mekanlarda kahvaltılarınızda yüzde 20 ve üstü indirim hediye. Mekan listesine göz atmak ve ayrıntılı bilgi almak için: http://www.turkcell.com.tr/kulup-ve-programlar/turkcell-platinum/kahvaltilarinizda-20-ve-ustu-indirim-ayricaliginiz

YENİ NESİL KAHVECİLERDE HEDİYE KAHVE
MOC İstanbul, Coffe Brew Lab gibi özenle seçilen yeni nesil kahvecilerde 2. kahveniz hediye. Mekan listesine göz atmak ve ayrıntılı bilgi almak için: http://www.turkcell.com.tr/kulup-ve-programlar/turkcell-platinum/hediye-kahve-ayricaliginiz

ÜCRETSİZ SPOR SALONU KULLANIMI
Jatomi spor salonlarında hafta sonları giriş ücretsiz. Ayrıntılı bilgi için: http://www.turkcell.com.tr/kulup-ve-programlar/turkcell-platinum/spor-salonu-giris-ayricaliginiz

HEDİYE SİNEMA BİLETİ
Türkiye’deki tüm Cinemaximum Sinemaları'nda Cuma ve Pazar günleri bir bilet aldığınızda 2'inci biletiniz hediye. Ayrıntılı bilgi için: http://www.turkcell.com.tr/kulup-ve-programlar/turkcell-platinum/hediye-sinema-bileti-ayricaliginiz

ROMEO&GİULİETTA GÖSTERİSİ’NDE İNDİRİM
Platinum Hafta Sonu ayrıcalığınız ile 7 ve 8 Kasım’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek Romeo&Giulietta gösterisini yüzde 25 indirim ayrıcalığınız ile izleyebilirsiniz 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Kocaelispor: 0 (İlk yarı) Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. hafta maçında Kocaelispor’u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 13. dakikada yapılan VAR incelemesinin ardından Gaziantep FK’dan Tayyip Talha Sanuç, rakibine yönelik sert müdahalesi nedeniyle direkt kırmızı kart gördü. 14. dakikada hakem Burak Pakkan, Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz’a yoğun itirazları nedeniyle kırmızı kart gösterdi. 18. dakikada Maxim’in uzun pasıyla soldan ceza sahasına giren Bayo’nun iki rakibini ekarte ettikten sonra müsait pozisyonda yaptığı vuruşta top üstten dışarı çıktı. 26. dakikada ceza sahası solunda topla buluşan Churlinov’un vuruşu direkten döndü. 30. dakikada ceza sahası solunda topla buluşan Camara’nın rakiplerini çalımladıktan sonra vuruşu kaleciden döndü, Bayo’nun tamamlamak istediği meşin yuvarlak kaleciden kornere çıktı. 43. dakikada sağ kanattan Maxim’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında iyi yükselen Arda’nın kafa vuruşu kalecide kaldı. 44. dakikada Camara’nın vuruşu kaleciden döndü, tekrar topu alan Camara’nın pasına Bayo’nun vuruşunda kaleci Jovanovic kornere çeldi. Stat: Gaziantep Büyükşehir Hakemler: Burak Pakkan, Kerem Ersoy, Harun Güngör Gaziantep FK: Zafer Görgen, Luis Perez, Tayyip Talha Sanuç, Arda Kızıldağ, Nazım Sangare, Ogün Özçiçek, Karamba Gassama, Maxim, Drissa Camara, Yusuf Kabadayı, Mohamed Bayo Yedekler: Mustafa Burak Bozan, Cemilhan Aslan, Melih Kabasakal, Christopher Lungoyi, Deian Sorescu, Ali Osman Kalın, Mervan Müjdeci, Muhammet Akmelek Teknik Direktör: Burak Yılmaz Kocaelispor: Aleksandar Jovanovic, Muharrem Cinan, Hrvoje Smolcic, Jamal Dijksteel, Ahmet Oğuz, Karol Linetty, Habib Keita, Tayfur Bingöl, Darko Churlinov, Can Keleş, Bruno Petkovic Yedekler: Gökhan Değirmenci, Botond Balogh, Daniel Agyei, Ahmet Sağat, Furkan Gedik, Samet Yalçın, Mustafa Ege Bilim, Oleksandr Syrota, Joesph Nonge, Rigoberto Rivas Teknik Direktör: Selçuk İnan Kırmızı kartlar: Tayyip Talha Sanuç (dk. 13) Burak Yılmaz (Teknik Direktör dk. 14) (Gaziantep FK) Sarı kartllar: Tayfur Bingöl, Bruno Petkovic (Kocaelispor)
İstanbul PFDK’dan Turkcell Süper Kupa’da oynayan 3 kulübe para cezası Turkcell Süper Kupa’da mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor’a para cezası verildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bugün yaptığı toplantıda Turkcell Süper Kupa’da oynayan Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor’a çeşitli nedenlerden dolayı para cezası verildiği açıklandı. Galatasaray’ın, 05.01.2026 tarihinde oynanan Galatasaray-Trabzonspor müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT’nin 52/2. ve 46/1. maddeleri uyarınca takdiren ve neticeten 220 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Fenerbahçe’nin, 06.01.2026 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Samsunspor müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Süper Kupa Müsabakası Statüsü’nün 10/D-3. maddesi uyarınca 500 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Fenerbahçe’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT’nin 52/2. ve 46/1. maddeleri uyarınca takdiren ve neticeten 440 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Samsunspor’un, 06.01.2026 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Samsunspor müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Süper Kupa Müsabakası Statüsü’nün 10/D-3. maddesi uyarınca 500 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Samsunspor sporcusu Antoine Makoumbou’nun, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT’nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.
İstanbul Nuri Şahin: "Galip geldiğimiz için mutluyum ama oyundan memnun değilim" Rams Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, galip geldiklerini için mutlu olduğunu ancak oynanan oyundan memnun olmadığını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında Rams Başakşehir, konuk ettiği Boluspor’u 2-1 mağlup etti. Müsabaka sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, "Galip geldiğimiz için mutluyum ama oyundan memnun değilim. Oyunculara da aynısını söyledim. Onların geldiğimiz günden beri çabasından, profesyonelliklerinden son derece memnunum. O yüzden benden kredileri çok fazla. Bir tanesini kullandılar. Canları sağ olsun. Tatil ya da kamp dönüşü sonrası maçlar zor oluyor. Bizi zorlayan bir rakip de vardı karşımızda. Kazandığımız için mutluyum. Bazı oyuncuların performansından memnunum. Bugün için kayda alabileceğimiz şey 3 puan oldu. Gerisini unutmak istiyoruz ve unuttuk da. Şimdi inşallah lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. "Bu maçı daha farklı bekliyordum" Devre arasında Antalya’da gerçekleştirdikleri kamp süreciyle ilgili bilgi veren Şahin, "9-10 gün gibi ilk defa uzun süre bir arada kaldık. Hafif sakatlıklarla atlattık. Kamp döneminde sakatlıklar normalde problem oluyor. Yüklememizi yaptık. Asıl maç oynayarak açılacak oyuncularımız. Beraber ilk kampımızdı. Kulüp açısından kampın organizasyonu, her şey çok iyiydi. Bu maçı daha farklı bekliyordum ama sıkıntı yok. Daha iyi olacak" diye konuştu. "Kupada da öncelikle gruptan çıkıp son 8’e kalmak istiyoruz" Sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek adına lig ve kupayı aynı öncelikte gördüklerini belirten Şahin, "İkisi de aynı önemde. Ligde iyi bir ivme yakalamıştık. Aynısını ikinci yarıda devam ettirmek istiyoruz. Hedeflerimizi sonuna kadar zorlayacağız. Kupada da öncelikle gruptan çıkıp son 8’e kalmak istiyoruz. Son 8 sonrası orada olacak her takım gibi biz de sonuna kadar gitmek istiyoruz. Hedeflerde bu yolu ya da bu yolu çekmek yerine ikisini de zorlayacağız. Bugüne kadar öyle olmuş, benimle de öyle olacak" şeklinde konuştu. "Başakşehir için oyuncu bulmak çok kolay değil" Ara transfer döneminin devam ettiği bu süreçte kadro planlamasına ilişkin düşüncelerini aktaran Şahin, "İki tarafta da bir şeyler olabilir. Hem giden hem gelen oyuncu olabilir. Ama olmayabilir de. Bunu açık söylüyorum. Takımımızın kalitesinden gayet memnunum. Biz iki türlü transfer yapmak istiyoruz. Ya direkt katkı sağlayacak, bizim kalitemizi bir tık artıracak Shomurodov, Harit gibi oyuncular alabilirsek alacağız ya da geleceğe yatırım. Aynı zamanda da bize ikinci yarıda hem kadro genişliği hem adaptasyon sürecinde yardımcı olacak oyuncular bakıyoruz. İki tarafta da hazırlıklarımızı yaptık. Başakşehir için oyuncu bulmak çok kolay değil. İyi gidiyoruz. Bakalım ne olacak" sözleriyle konuşmasını tamamladı.