MAGAZİN - 02 Haziran 2016 Perşembe 10:44

Ünlü kuaför 2016 yaz modasını Yonca Evcimik'le anlattı

A
A
A
Ünlü kuaför 2016 yaz modasını Yonca Evcimik'le anlattı

Sanat, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin kuaförü olarak tanınan ünlü kuaför Nedim Doğulu 2016 yaz sezonu saç trendlerini anlatmak için Türk pop müziğinin efsane ismi Yonca Evcimik ile bir gösteri çekimi gerçekleştirdi.

Wella Trend Vision birinciliği başta olmak üzere pek çok alanda önemli başarılara imza atmış ünlü kuaför Nedim Doğulu geçtiğimiz gün 2016 yaz sezonu saç trendlerini aktarmak için kendi salonunda bir çekim gerçekleştirdi. Ünlü kuaförün model olarak kullandığı isim ise ünlü şarkıcı Yonca Evcimik oldu.

Bu yılın saç modası için doğal saçların popülerliğini koruyacağını söyleyen Nedim Doğulu bir yandan da çılgın renklerin hayatımıza gireceğinin tüyosunu verdi. Doğulu, "Parlak mavi, pembe, kırımızı, turuncu renkler tüm iddialarıyla birlikte hayatımıza girecekken, tabii ki siyah, koyu kumral, trüf kahverengi ve ışıltılı sıcak tonlar da revaçta olacak. Önceden marjinal olarak adlandırılan renkler artık günlük hayatımızın içinde. Gri, açık pembe, mavi yurtdışında olduğu gibi ülkemizde de her yaştan kadın tarafından tercih ediliyor. Doğal görüntüden uzakta gibi görünseler de özellikle gri ve grinin farklı tonları ile trend bir görünümü yakalayabilirsiniz” dedi.

Tamer Yılmaz'ın objektifine poz veren ve fit görüntüsünden hiç bir şey kaybetmeyen Yonca Evcimik, Nedim Doğulu için yapılan çekimin çok beğenileceğini söyledi.

Nedim Doğulu, Yonca Evcimik ile yaptığı çekim sonrasında ortaya çıkan fotoğraf kareleri için 'yaşa değil taş'a bakacaksınız' dedi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Avrupa Kayserili İşverenler Birliği’nden Başkan Büyükkılıç’a ziyaret Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) yeni yönetimi, Kurucu Genel Başkan Ali Hızar’ın talebi doğrultusunda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. Avrupa’da yaşayan yaklaşık 400 bin Kayserili’nin sesi olma misyonunu üstlenen AKİB yönetimi, Başkan Büyükkılıç’ın Kayseri’ye ve Kayserililere sunduğu hizmetlerden duyulan memnuniyeti dile getirdi. Heyet, Başkan Büyükkılıç’ın Avrupa’daki Kayserili gurbetçiler tarafından büyük bir sevgi ve takdirle karşılandığını belirterek, başarılarının daim olmasını temenni etti. Ziyarette ayrıca, Kayseri Saat Kulesi’nin Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik bir hizmet ofisi olarak büyük ilgi gördüğü vurgulandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yurt dışında yaşayan hemşehrilere gösterdiği yoğun ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden heyet, çok sayıda vatandaşın bu hizmetlerden faydalandığını ifade ederek Saat Kulesi’nin önemine dikkat çekti. Ziyarete; Avrupa Kayserili İşverenler Birliği İkinci Başkanı Yeşim Akpınar, Genel Başkan Yardımcısı Av. İsmet Özkara, Genel Sekreter Halil İbrahim Korkmaz, Türkiye Hukuk Komisyonu Sorumlusu Başkanı Av. Mustafa Talha Er ve AKİB Kayseri Temsilcisi Ömer Faruk Kırmızıtaş katıldı. Heyet, nazik ev sahipliği dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.
Sinop Türkeli’de Zimari Göleti temizlenecek Sinop’un Türkeli ilçesinde hem içme suyu hem de tarımsal sulama açısından büyük önem taşıyan Zimari Göleti’nin dip temizliği için harekete geçiliyor. Ayaz Köyü sınırlarında bulunan Zimari Göleti’nde incelemelerde bulunan Türkeli Kaymakamı Cezmi Kandemir, vatandaşların uzun süredir dile getirdiği taleplerin karşılık bulacağını söyledi. İncelemelerin ardından köy halkıyla bir araya gelen Kandemir, göletin mevcut durumuna ilişkin yapılan değerlendirmelerin ardından gerekli girişimlerin başlatıldığını ifade etti. Köy sakinleri, göletin dip temizliğinin yapılmasıyla birlikte suyun hem içme suyu hem de tarımsal sulamada kullanılmasını talep ederken, bu taleplerin olumlu karşılandığı belirtildi. Yapılan görüşmeler sonucunda Devlet Su İşleri Samsun Bölge Müdürlüğü ile temas kurulduğu, teknik açıdan dip temizliğinin mümkün olduğu bilgisinin alındığı aktarıldı. Planlamalar kapsamında, gölet suyunun Ayaz köyü başta olmak üzere çevredeki 9 köye içme suyu olarak verilmesi hedefleniyor. Ayrıca gölet alanında bulunan ağaçların kesilerek, Zimari Göleti’nin uzun vadede sağlıklı ve sürdürülebilir bir içme suyu kaynağına dönüştürülmesi gerektiği vurgulandı. Sürecin kaymakamlık, belediye ve ilgili kurumlar tarafından yakından takip edileceği bildirildi. İncelemelere Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, İl Genel Meclis Üyeleri Nihat Demircan ve Asım Can ile Ayaz Köyü Muhtarı Ali Bahadır da katıldı.