MAGAZİN - 10 Ekim 2015 Cumartesi 13:46

Ünlüler tek ses oldu terörü lanetledi!

A
A
A
Ünlüler tek ses oldu terörü lanetledi!

Ankara Tren Garı yakınlarında meydana gelen ve 86 kişinin öldüğü, 186 kişinin de yaralandığı patlama sonrası ünlü isimler terörü lanetledi.

Sosyal medya hesaplarından Ankara'daki patlamayla ilgili paylaşımlar yapan ünlü isimler terörü bir kez daha lanetledi. 

İşte o mesajlardan bazıları:

Mahsun Kırmızıgül: Yazık günah bu ülkeye, Yaşanılan bu acıları, insanlarımız hak etmiyor. Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Selçuk Yöntem: Bu ne vahşettir bu nasıl insanlıktır. Lanet olsun bunu
yapanlara.

Şahan Gökbakar: Baris yazan pankartlarin uzerinde oluleri yaralilari tasir hale gelen bir ulke burasi....Bu kani 35 senedir bu ulkede akitan herkes ama herkes bugunun sorumlusudur. Yazik gunah! Allah sabir versin. Allah vicdan versin. Allah sevgi versin. Allah baris versin bu topraklara....

Atilla Taş: Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Her kim bu kandan nemalanıyorsa, ona da lanet ediyorum!

Hülya Avşar: Lütfen biri bizi kurtarsın artık

Çağla Şikel: Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum

Derya Baykal: Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyorum..

Onur Akay: Ankara'da miting öncesi yapılan bu saldırı, Barış'a yapılan saldırıdır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, terörü lanetliyorum.

Barış Atay: Korkmayacağız, yılmayacağız, geri adım atmayacağız, asla vazgeçmeyeceğiz. Gideceksiniz, bu ülkenin güzel halkları kazanacak

Arda Turan: "Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dilerim. İçimiz yanıyor; bu güzel ülke kardeşlik coğrafyası olsun artık" dedi.

Ece Erken: Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum,Allah sabır versin

Gülben Ergen: #Ankara #LanetOlsunTerör #ŞiddeteLanetOlsun

Demet Akbag: 'Sözün bittiği yer ' dedik ama o yere hala varmış değiliZ ne yazık ne acı, ne korkunç #AnkaradaKatliamVar

Can Dündar: Yeni bir Suruç bu.. O da geçici bir barışa son vermiş, kanlı yeni bir dönemi ateşlemişti. Barış yeniden gündeme gelir gelmez, pimi çektiler. "Bu meydan kanlı meydan.." dendiği anda... Meydan kana bulandı.

Sermiyan Midyat: Doğduğum yer, toprağını, havasını, suyunu nüfuz ettiğim yer #Ankara Bu nasıl devran, nasıl vicdan, kelimeler düğümleniyor insanın boğazında.

Berna Laçin: Güneş kanla sıvanmaz! #BarışKazanacak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Büyükşehir’in 3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 3 milyon 700 bin TL’lik, bin 600 kişinin başvuru yaptığı, 990 kişinin ise belgelerini tamamlayarak katılım hakkı kazandığı Hobim Arıcılık Projesi’nde kura çekimi için tarih 7 Nisan Salı günü olarak belirlendi. Kura çekimi sonucunda 500 kişi 1.000 TL katkı payı ödemesi yaparak, 2 adet arılı kovan desteği almaya hak kazanacak. Tarım ve hayvancılık alanında üretenin dostu ve destekçisi bir hizmet anlayışı ile sürekli yeni projeler üreten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentte arıcılığın gelişimine katkı sunmak amacıyla Hobim Arıcılık Projesi’ni hayata geçiriyor. Kentte zenginleştirilmiş bitki çeşitliliği ile arıcılığın ve yenilikçi arı ürünlerinin yaygınlaştırılması, ihtisas kurs merkezlerinde alınan bilgilerin teoriye dökülmesi ve Kayserililerden gelen yoğun talep üzerine, vatandaşların ev ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla Hobim Arıcılık Projesi Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleniyor. Bu kapsamda 29 Mart 2024 tarihinde başvuruları tamamlanan, 26 Nisan 2024 tarihinde ise başvuru sahiplerinden gerekli belgelerin istenmesi sonucu katılım hakkı kazanan üreticileri belirleme işlemlerini tamamlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı kura için tarihi belirledi. Hobim Arıcılık Projesi çerçevesinde toplamda bin 600 kişi başvuruda bulunurken verilen süre içerisinde belgelerini tamamlayan 990 kişi kura çekimine katılmaya hak kazandı. 7 Mayıs Salı 2024 saat 10.00’da noter huzurunda gerçekleştirilecek Hobim Arıcılık Projesi Arılı Kovan Kura Çekimi, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Erciyes Salonu’nda düzenlenecek. Kura çekimi sonucunda 500 kişi 1.000 TL katkı payı ödemesi yaparak 2 adet arılı kovan desteği almaya hak kazanacak. Büyükşehir’den arıcılığa toplam 7 milyon TL’lik destek Geçtiğimiz yıllarda da arıcılık alanında üreticilere destek veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılında 430 bin TL değerinde 420 adet arı kolonisi, 2023 yılında 2 milyon 260 bin TL değerinde 800 adet arılı kovan dağıtırken 2024 yılında ise Hobim Arıcılık Projesi kapsamında 3 milyon 700 bin TL’lik destek sağlamış olacak. Büyükşehir, toplam 2 bin 220 adet arılı kovan alırken güncel rakamlarla 7 milyon TL’lik yatırıma imza atıyor. Proje ile bölgede arıcılık faaliyetlerinin yürütülmesi neticesinde arıcılığın ekolojik dengeye sağlayacağı fayda doğrultusunda çevreci bir tutum izlenmesi ve tozlaşmaya katkısından dolayı bitkisel üretimde de olumlu artışlar meydana gelmesinin yanı sıra Büyükşehir’in hibe destekleri ile arı üreticiliği yapma konusunda isteklileri arıcılığa teşvik etmeyi hem bölge halkının donanımlı birer çiftçi olması hem de bölgenin istihdamına katkı sağlaması hedefleniyor.
Manisa Manisa Ticaret Borsası’ndan Yunusemre ve Şehzadeler’e ’Hayırlı olsun’ ziyareti Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ı makamında ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve yönetimi, yeni seçilen Yunusemre ve Şehzadeler belediye başkanlarına ’Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı makamında ziyaret eden Özkasap, Yunusemre’de yapılan faaliyetler ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, ilçenin ihtiyaçları hakkında da genel bir değerlendirme yapıldı. Başkan Semih Balaban, yapılan ziyaretten memnuniyeti dile getirerek, "Yunusemre’nin daha yaşanabilir bir ilçe olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi. Başkan Sadık Özkasap ve yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ı da makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Başkan Özkasap, “Manisa’nın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı olmanızdan dolayı sizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Şehzadeler, Manisa’nın kalbi o yüzden bizim için çok önemli. Sizin de bu anlamda önemli işlere imza atacağınıza inanıyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Gülşah Durbay ise yeni dönemde hizmet, yatırım ve projeleriyle bu güzel şehre en iyi hizmeti adil, eşit ve hakkaniyetle getireceklerini dile getirirdi.