SPOR - 20 Ekim 2021 Çarşamba 20:16

Vincenzo Montella: “Bizi çok üzen bir mağlubiyet oldu”

A
A
A
Vincenzo Montella: “Bizi çok üzen bir mağlubiyet oldu”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Sivasspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta oynadıkları Malatyaspor maçıyla ilgili, ”Bizi çok üzen bir mağlubiyet oldu ama oyunu geneline baktığınızda çok kötü oynayan bir Adana Demirspor yoktu. Hemen unutmamız gereken bir mağlubiyet” dedi.

Adana Demirspor, Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Adana Demirspor tesislerinde başlayan antrenman, İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleşti. Isınma hareketleriyle başlayan idman Sivasspor maçının taktik çalışmasıyla son buldu.

“Belhanda en iyi şekilde dönmek için çalışıyor”

Antrenman öncesinden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Montella, ”Bizi çok üzen bir mağlubiyet oldu ama oyunu geneline baktığınızda çok kötü oynayan bir Adana Demirspor yoktu. Hemen unutmamız gereken bir mağlubiyet. Ama gerekli dersleri alarak unutmamız gerekiyor. Bir dahaki maça hemen yoğunlaşmamız gerekiyor. Aslında baktığınızda çok büyük hedefler koymadan ilerlemek her zaman daha iyi. Her zaman gelişmemiz gereken büyümemiz gereken bir kulüpteyiz. Bizim kulübün ne kadar çok hedefi olduğunuz biliyoruz. Ama yeni lige katılan bir takım olduğumuzu da unutmamak lazım. Bunun akabinde de bir gözümüz ileride, bir gözümüz arkada her zaman adımlarımıza iyi bakarak, iyi atarak ilerlememiz gerekiyor. Sabırlı olmak lazım, uzun zamandır dışarıda olan bir futbolcumuz. Benim için çok büyük bir yeteneğe sahip futbolcu. Tabii ki de daha iyi performans verebilir. Bu yönde gayreti de var. En iyi şekilde dönmek için çalışıyor. O yüzden zamanla sabırlı olarak en iyi yerlere geleceğine eminim” dedi.

“En güçlü şekilde dönmem için herkes yardımcı oluyor”

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan David Akintola, ”Lig başladığından beri gerçekten iyi çalışıyoruz. Bu süreçte inişler çıkışlar yaşıyoruz ama gerçekten iyi çalıştığımızı söyleyebilirim. Sakatlığıma gelecek olursak, sakatlığımdan dolayı biraz sorunlar yaşadım ama şu an çalışıyorum. Kulüpteki herkes bütün takım bana gerçekten yardımcı oluyor. Benim için çok tahlisiz bir sakatlık oldu, ligin henüz ikinci haftasında. Sakatlığımı giderebilmek adına gerçekten çok çalışıyorum. Dediğim gibi bütün takım arkadaşlarım herkes bana yardımcı oluyor. Güçlü bir şekilde geri dönebilmem için. Geçmiş yıllarda yaşadığım başarılar artık gitti diyebilirim. Ben şuanda elde edeceğimiz yeni başarılara konsantreyim” diye konuştu.

Süleyman Cenk İdaye- Serkan Çetinkaya

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir GMKA 2024 yılı sosyal gelişmeyi destekleme programını ilan etti Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Güney Marmara Bölgesinde yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara karşılık vermek için 2024 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOPEP) uygulanacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren GMKA, Büyükşehir statüsündeki illerden azami 4, diğer illerden azami 3 proje başvurusu alarak Bakanlığın değerlendirmelerine sunacak. Bu kapsamda Balıkesir için azami 4 ve Çanakkale için azami 3 proje olmak üzere toplam 7 proje değerlendirilebilecek. İlan edilen 2024 Yılı SOGEP kapsamında aşağıda sunulan öncelikler ve örnek projeler doğrultusunda projelerin geliştirilmesi, Bölgedeki temel sosyal sorunların çözümüne katkı sunulması bekleniyor. Ön başvuru aşamasında proje fikrinin ortaya konduğu SOGEP Proje Öneri Formu’nun en geç 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 17’ye kadar www.gmka.gov.tr web adresi üzerinden tamamlanması bekleniyor. Ayrıca bu web adresinden program detayları, öncelikler, destek limitleri gibi ayrıntılı bilgilere de ulaşılabiliyor. Ajans tarafından uygun bulunan proje fikirleri ikinci aşamaya geçecek olup, Başvuru Sahibi kurum ile birlikte GMKA koordinasyonunda proje geliştirme çalışmaları gerçekleştirilecek.
Hatay Başkan adayı konuşurken onlar oyunu bırakmadı, o anlar sosyal medyada ilgi odağı oldu Hatay’ın Dötyol ilçesinde belediye başkan adayı Cihan Tufan’ın seçim çalışmaları esnasında bir kahvehanede vatandaşların konuşmaya aldırış etmeden oyun oynamaya devam ettiği anlar, sosyal medyada ilgi odağı oldu. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hatay’ın Dörtyol içesinde İyi Parti Belediye Başkan adayı Cihan Tufan, seçim çalışmaları esnasında bir kahvehanede konuşma gerçekleştirdi. Belediye Başkan adayı Tufan’ın bu anlarıysa ekip arkadaşları tarafından kayıt altına alındı. Görüntülerde; vatandaşların başkan adayının konuşmasına aldırış etmeden oyun oynamaya devam ettikleri görüldü. Vatandaşların kendisine odaklanmamasına rağmen kendisini anlatmaktan vazgeçmeyen adayın bu anları sosyal medyada ilgi gördü. "Onlar beni dinlese de dinlemese de, oy verse de vermese de onlarla birlikte olacağım" İyi Parti Dörtyol Belediye Başkan adayı Cihan Tufan, “Hatay’da Dörtyol’da bu seçimlerde İyi Parti’nin Belediye Başkan adayıyım. Dörtyol’da yaptığım siyasi mücadelenin ötesinde hizmet mücadelesidir. Ben memleketimdeki durumu kabul etmediğim için itiraz ettiğim için bir haysiyet mücadelesi ve hizmet etme mücadelesi yoluna çıkmış durumdayım. Yapmış olduğum çalışmalarda önüme çıkan bütün engelleri doğruyu ve hakkı söylemek her şeyin üstündedir anlayışıyla aşıyorum. Siz insanlara her zaman doğruyu ve hakkı anlatırsanız eninde ya da sonunda insanlar sizi anlayacaktır. Ben memleketime hizmet etmeye geldim. Hemşehrilerimi çok seviyorum. Onlar beni dinlese de dinlemese de, oy verse de vermese de ben onlarla birlikte olacağım. Ömrümün sonuna kadar da Dörtyol’a hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.