SPOR - 20 Haziran 2023 Salı 15:48

Volkan Demirel: 'Kafamdaki tek düşünce Hataspor’u seneye hayata tekrar döndürmek'

A
A
A
Volkan Demirel: 'Kafamdaki tek düşünce Hataspor’u seneye hayata tekrar döndürmek'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kafasındaki tek düşüncenin gelecek sezon Hatayspor'u ayağa kaldırıp, Süper Lig'de en iyi şekilde mücadele etmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ev sahipliğinde Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in katılımıyla TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Trendyol - Hatayspor sponsorluk imza töreni gerçekleşti. Anlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Volkan Demirel, "Trendyol markasına, yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bu zor zamanda bizim yanımızda oldular. Zor zaman diyorum çünkü hala geçmedi, acılarımız devam ediyor. Kayıplarımız çok. Her zaman bunları söylemek istemiyorum ama zor bir süreçte geçiyoruz. Bu süreçte de ben Hatay halkı için, Hatay için, Hatayspor için elimden geldiği çalışmayı son 3-4 aydır yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Çünkü Hatay halkının, Hatayspor’un, bölgenin buna ihtiyacı var. Bu süreçte de benim çalışmalarıma destek verdikleri için Trendyol Yemek’e teşekkür ediyorum. Birçok detayı var ama en güzel detay; maç günleri bölgedeki insanlara yemek dağıtımıyla başlayacak. Önceliğimiz bu, oradaki insanların yemek ihtiyacını gidermek. Sponsor olarak destekleri bizi çok değerli kıldı. O yüzden tekrar onlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Kafamdaki tek düşünce Hataspor’u seneye hayata tekrar döndürmek"

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Demirel, "Ben son 3 aydır hem transferlerle, şu an gerçekleştirdiğimiz bir transfer yok ama görüşmelerimiz olduğunu söyleyebilirim. Hem de bugünkü sponsorlukla beraber çalışmaların hızlanabileceği bir sürece gireceğiz. Tek dileğim, tek hedefim, kafamdaki tek düşünce Hataspor’u seneye hayata tekrar döndürmek. Bölgedeki insanlara Hatayspor ile beraber umut verip onların mutlulukla hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak" şeklinde konuştu.

"Hedefim, Hatayspor’un bir sonraki sene ayağa kalkıp, Süper Lig’de mücadele etmesi"

Bayramın ikinci günü Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıkları için toplanacaklarının bilgisini veren Volkan Demirel, "Bu anlamda TFF ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na da teşekkür ediyorum. Gerçekten bize çok destek veriyorlar. İnşallah 29’unda takımımızı toplayacağız. Biliyorsunuz elimizde 15-16 tane futbolcumuz var. Birçok oyuncumuzla ayrılmak zorunda kaldık. Ama görüşmeler devam ediyor. Son 3 ayda ok oyuncu izledim, çok oyuncuyla görüşmeye gittim, kendi başıma. Çünkü yönetici ağabeylerimiz kendi kayıplarıyla, dertleriyle uğraşırken onlara da yük vermek istemedim. Her şeyi kendim yapıp, kendim halletmeye çalıştım ve neticesinde bir yerlere gelmeye başladık. Bulduğum oyuncularla alakalı başkanlarıma raporlar verdim. Onlar da sağ olsun her zaman bana desteklerini dile getirdiler. 29 Haziran akşam idmanıyla toplanacağız. Yeni transferlerimizi katabilirsek, onları aramıza alarak bir sonraki sezona en iyi şekilde hazırlanmanın planını yapacağız. Tabii ki hayallerimiz, hedeflerimiz var. Her insanın hayali vardır. Benim şu anki hayalim, hedefim, Hatayspor’un bir sonraki sene ayağa kalkıp, Süper Lig’de mücadele etmesi" cümlelerine yer verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Da Vinci Ameliyat Robotu sağlık zirvesinin gözdesi oldu Uluslararası Sağlık Zirvesi’nde sergilenen Da Vinci Ameliyat Robotu, yerli ve yabancı katılımcıların ilgi odağı oldu. Samsun’da 3 gün sürecek ’2. Uluslararası İkiztepe Sağlık Zirvesi’ bir otelde düzenlendi. Yerli ve yabancı sağlık kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği zirvede Medicana International Samsun Hastanesi de kurduğu stantlarda hizmetlerini tanıtırken yerli ve yabancı sağlık grubu temsilcileri ile temaslarda bulundu. Hastanenin zirveye getirdiği Da Vinci Ameliyat Robotu ise davetlilerin ilgisini çekti. Yerli ve yabancı katılımcılar ameliyat robotunun başına geçerek, robot kollar ile sanal ameliyat gerçekleştirdiler. Zirvenin sağlık sektörü açısından çok önemli olduğunu ifade eden Medicana International Samsun Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu, “Bugün Samsun ve hastanemiz için önemli bir gün. Çünkü 1 yıl önce ilkini yaptığımız zirvenin ikincisini bugün icra ediyoruz. Görüyoruz ki daha da geliştirilmiş, katılımcı sayısının daha da arttırılmış ve ilginin çok daha yoğun olduğu bir zirve ile karşı karşıyayız. Bu zirveler bizim için çok önemli, çok kıymetli. Özellikle sağlık turizmi açısından da çok kıymetli. Çünkü bugün burada yaklaşık 23 tane ülkeden 240 katılımcının bir araya geldiği ve birebir görüşmelerin yapıldığı bir ortam var. Zirveden çok verimli bir şekilde ayrılmayı düşünüyoruz. Burada yeni iş birliklerinin, yeni anlaşmaların, sözleşmelerin ve yeni stratejilerin oluşturulacağını düşünmekteyim. Geçen yılki yapılan zirvede yeni dostluklar kurmuştuk, yeni anlaşmalar yapmıştık. Bu zirvede bunun üzerine daha anlaşmalar, diyaloglar, iletişimleri kurarak süreci daha da geliştirmeyi planlıyoruz” dedi. “Hastanelerimizde robot teknolojili ameliyatları sıklıkla kullanıyoruz” Ameliyatlarda kullandıkları cihazı zirvede sergilediklerine değinen Armutlu, “Da Vinci diye tabir edilen, bilinen dünyada ameliyatların robot teknolojisiyle yapıldığını gösteren bir cihazı sergiliyoruz. Ameliyatlarda kullandığımız bu cihazın birebir kendisini buraya getirdik. Katılımcılar çok büyük ilgi gösteriyor. Çünkü artık teknolojinin gelişmesiyle ve ameliyatlar robot teknolojisi de döndü. Hatasız, kusursuz, daha güzel ameliyatların yapıldığı bir teknoloji. Hastanelerimizde de bu teknolojiyi sık sık kullanıyoruz. O yüzden de teknolojimize olan ilgi oldukça fazla” diye konuştu.
Ankara Türkiye ve Özbekistan arasında sosyal hizmetler alanında mutabakat zaptı imzalandı Türkiye ve Özbekistan arasında aileler, kadınlar, çocuklar, engelli ve yaşlı bireylere sunulan sosyal hizmetlerin geliştirilmesi amacıyla bir mutabakat zaptı imzalandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı “Türk Devletler Teşkilatı 1. Sosyal Politika Bakanlar Toplantısı” kapsamında çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Göktaş, bu çerçevede Özbekistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Sosyal Koruma Milli Ajans Başkanı Mansurbek Olloyorov ile bir araya geldi. Kadın, çocuk, aile ve sosyal politikalar konularında görüş alışverişinde bulunulan görüşmenin ardından Göktaş ve Olloyorov, Türkiye ve Özbekistan arasında “Sosyal Hizmetler Alanında İş Birliğine İlişkin Mutabakat Zaptı” imzaladı. İmza töreni sonrasında Göktaş hayırlı olması temennisinde bulunurken, Olloyorov da “Güzel neticeleri olsun” dedi. Öte yandan Bakan Göktaş, Azerbaycan Aile, Kadın ve Çocuk İşleri Devlet Komitesi Başkanı Bahar Muradova ve Kırgızistan Çalışma, Sosyal Güvenlik ve Göç Bakanı Gulnara Baatyrova ile de ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ev sahipliğinde ilki düzenlenen Türk Devletler Teşkilatı 1. Sosyal Politika Bakanlar Toplantısı ile Türk dünyası ülkelerinde ailenin korunması ve güçlendirilmesine yönelik iş birliğinin geliştirilmesi amaçlanıyor.