EKONOMİ - 27 Şubat 2020 Perşembe 16:22

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak

A
A
A
Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak

Mercedes-Benz, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda aralarında Yeni E-Serisi’nin de olduğu çok sayıda Dünya ve Avrupa tanıtımını gerçekleştirecek.

Mercedes-Benz, 5-15 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek 90'ıncı Cenevre Otomobil Fuarı’nda yenilenen E-Serisi modeli ile beraber 3 yeni AMG’nin, kompakt sınıftaki model ailesine dahil olan hibrit seçeneklerin ve Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) sistemine sahip yeni Marco Polo’nun Dünya tanıtımlarını gerçekleştirecek. Fuarda yer alan Mercedes-Benz standında ayrıca yakın dönemde tanıtılan ve tüm dünyada ses getiren VISION AVTR’ın Avrupa’daki ilk gösterimi yapılacak.

Yenilenen Mercedes-Benz E-serisi
Yapılan bilgilendirmede; E-Serisi Sedan ve Estate, Cenevre Otomobil Fuarı’nda en yeni teknolojilerle donatılan, yenilenen versiyonuyla ilk defa gösterilecek. Yeni hibrit güç üniteleri haricinde DISTRONIC aktif takip yardımcısı, Aktif Dur-Kalk Yardımcısı, Aktif Direksiyon Yardımcısı da yeni E-Serisi’nin özellikleri arasında yer alacak.

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak

Marco Polo modeli
Ayrıca; markanın kompakt boyutlu kamp aracı Marco Polo, iki yeni akıllı teknolojinin eklendiği yeni versiyonuyla Cenevre’de tanıtılacak bir diğer model olacak. Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi (MBUX) eklenen Marco Polo’da ayrıca yeni geliştirilen Mercedes-Benz Gelişmiş Kontrol (MBAC - Mercedes-Benz Advanced Control) sisteminin de tanıtımı yapılacak.

VISION AVTR Avrupa’da ilk olarak Cenevre’de sergilenecek
Las Vegas’taki 2020 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda sergilendiği gibi dünyanın her yerinde ses getriren VISION AVTR, Avrupa’da ilk olarak Cenevre’de sergilenecek. Konsept aracın adındaki AVTR, 'Advanced Vehicle Transformation' (Gelişmiş Araç Dönüşümü) anlamına gelirken, aynı zamanda James Cameron’un Avatar filminden esinlenilmesiyle, kısaltmaya uygun bir karaktere bürünüyor. Avatar 2 film ekibiyle beraber geliştirilen VISION AVTR, çok sayıdaki teknolojik yeniliğiyle otomotiv sektörünün geleceğine ışık tutacağı belirtildi. Alışılmış 'İnsan-Makine' arayüzüne, doğanın da eklendiği VISION AVTR’da tamamen geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılırken, tamamen elektrikli altyapıdaki aracın en önemli yeniliklerinden biri de devrim niteliğindeki geri dönüşümlü organik pil teknolojisi olduğu kaydedildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz" Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, finale kaldıklarını için mutlu olduklarını söyleyerek, “İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” dedi. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde rövanş maçında Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup ederek, finale yükseldi. Mücadelenin ardından Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk yarı tam istediklerini gibi oynayamadıklarını söyleyen Çakır, “İlk yarı tam istediğimiz oyunu oynamasak da çok acelemiz yoktu. Çünkü 1-0 öndeydik. Sonrasında ikinci yarıda gelen gollerde, net bir skorla buradan galibiyetle ayrıldık. Kötü giden bir sezon, hedeflerden uzak aslında ama finalde olmak mutluluk verici oldu” ifadelerini kullandı. “İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” Finalde Beşiktaş ile oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Uğurcan Çakır, “Finalde rakibimiz Beşiktaş ve kupayı kazanmak istiyoruz. Bu kupayı alırsak 10. olacak. En son aldığımız zaman 2019’da ben ve Hüseyin Türkmen var. İkimiz kaldık. Abdullah Hoca’nın Trabzonspor’da Türkiye Kupası eksik. İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” diye konuştu. “Trabzonspor için mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum” Futbolda inişler ve çıkışların her zaman olduğunu vurgulayan 28 yaşındaki kaleci, “Futbolcu her zaman en yüksek performansı veremeyebiliyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum. Bazen istediğim oluyor, bazen istediğim gibi olmuyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen her şeyi her zaman sahada yapmaya çalışıyorum. Finale kaldık mutluyuz, inşallah finali kazanmak istiyoruz. Taraftara teşekkür ediyorum. Uzun zamandır iç sahada taraftar olmadığı için bugün çok güzeldi. Taraftar olmadan çok konsantre olamıyorsunuz. Bugün de yanımızdalardı. Onlara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.